Interconstruct 93, Inginerie constructii - Bucuresti

Serviciile noastre

Interconstruct 93 Ltd. are propriile proceduri de asigurare a calitatii si HSE. Cu toate acestea, expunerea extinsa în întreaga lume permite personalului nostru sa lucreze respectând orice standarde internationale.Clientii apeleaza la expertiza si capacitatea noastra de a furniza echipe extrem de calificate, complete si integrate pentru: constructii, precomandari, punere în functiune, exploatare, întretinere.

Domenii:

Mecanic

Electric

Instrumentare si control

ProcesQA / QCHSE

Planificare

La cerere, pot fi furnizate scrisori de referinta de la clientii care au beneficiat de serviciile noastre pe o perioada mai mare de 2 ani.

erviciile noastre au o expunere la nivel mondial, fiind pastrate în proiecte remarcabile derulate în regiunea Golfului, Orientul Mijlociu, Europa, Africa, Asia, America Latina.Activitatile noastre principaleServicii tehnice, consultanta si detasare de personal tehnic înalt calificat pentru proiecte industriale, în principal:Petrol si gaze si produse petrochimiceGenerarea de energie electricaProiecte de apaInfrastructuraBaza de date a resurselorPeste 8.000 de personal tehnic specializat în:InginerieConstructiePrecommissioningPunere in functiuneLansareFunctionare si întretinereInterconstruct 93 Ltd. ofera un raport pret / calitate optim care a fost recunoscut de clientii si partenerii nostri. Acest lucru este generat prin etica muncii promovata de companie, atribuirea personalizata a posturilor si nivelul ridicat de productivitate si responsabilitate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212113597; 0727391647
Emanoil Porumbaru, Nr.93-95,Sector 1, Bucuresti
Distribuie