Inter Cleaning RO GER Curatenie profesionala Bucuresti

Curatarea cladirilor din sticla, piatra sau metal

 

Toate elementele constructive sunt supuse, indiferent de materialul din care sunt confectionate, intemperiilor naturale si daca nu vor fi curatate, fatadele acestora  isi vor pierde aspectul initial, ca urmare nu ramâne decât sa  recurgeti la curatarea lor.

Tipul si gradul de murdarire depind de emisiile locale respective asupra obiectelor, acest lucru impunând apelarea la intreprinderile profesionale care folosesc detergenti corespunzatori si adecvati materialelor ce trebuiesc curatate.

Curatarea fatadelor din sticla

In ultimii ani s-a recurs tot mai mult la folosirea sticlei, deoarece  majoritatea companiilor doresc sa ofere locuri de munca luminoase cu suprafete mari de sticla.

Dealtfel nu se tine cont  de curatarea suprafetelor mari de sticla, care se murdaresc usor ca urmare a expunerii acestora la intemperiile atmosferice si care pot coroda.

Noi stim cum sa va asiguram curatarea de specialitate si intretinerea care se impune.

Curatarea fatadelor din piatra

Piatra este unul din cele mai vechi materiale de constructie pe care il cunoastem, asadar  materialul cel mai folosit in constructia caselor si cladirilor.

Fatadele confectionate din granit, calcar, clincher sau stalpii de piatra, tigla si tencuiala mineral/ naturala permit foarte bine curatarea pe toata suprafata.

Ca urmare a acestei diversificari exista pentru curatarea fatadelor de piatra si multe procedee de curatare, pe care am dori sa le reamintim pe scurt:

  • Curatarea cu presiune mare/ curatirea cu presiune foarte mare;
  • Procedee de aspirare- sprayere;
  • Metoda de sablare;
  • Metoda de sablare „ Sante”;
  • Curatarea chimico-tehnica a fatadelor;
  • Curatarea acida;
  • Curatarea alcalina.

Impuritatile adera mai bine prin structura suprafetelor poroase decât pe suprafetele netede, asadar cu atât mai mult se impune folosirea tehnicii corespunzatoare de curatare. Curatarea fatadelor  trebuie sa fie efectuata numai de specialisti, pentru a nu se inregistra deteriorari ale zidariei.

Curatarea fatadelor din metal

Fatadele din metal sunt puternic afectate de intemperiile  atmosferice, ba chiar si in zonele de litoral se pot inregistra coroziuni ca urmare a efectului aerului marin care contine clor.

De asemenea si fatadele metalice sunt expuse  si altor factori de murdarire cum ar fi de exemplu: excrementele pescarusilor, porumbeilor  care sunt foarte alcaline.

Masura corecta ar fi curatarea regulata si conservarea fatadelor metalice.

Noi detinem solutia pentru fatadele anodisate, acoperite organic sau de inox , acestea avand odata cu trecerea anilor acelasi aspect ca in prima zi.

Galerie foto
  • ...