Intelident-clinica stomatologica-Bucuresti

Ortodontie pentru adulti si copii

Definita simplificat, ortodontia este arta si stiinta de indreptare a dintilor si aliniere a maxilarelor cu scopul de a imbunatati functia si estetica dintilor si a fetei.

Multi presupun ca ortodontia se practica doar pentru aspectul estetic. În realitate, aspectul facial si cel dentar reprezinta doar rezultatele cele mai evidente obţinute prin crearea unei relaţii armonioase între dinţi, maxilare şi fata. Alinierea corectă presupune, de asemenea, mai multe beneficii importante asupra bunastarii intregului sistem dento-maxilar,acestea fiind descrise în secţiunea “Avantajele ortodontiei”.

Esenţa ortodontiei este rezultatul unui tratament care include toti dinţii permanenţi (cu exceptia molarilor de minte). Tratamentul ortodontic “precoce” ar trebui să fie destinat doar cazurilor pentru care nu se poate aplica un tratament intr-o etapa ulterioara sau in cazul in care tratamentul efectuat precoce se realizeaza cu o mai mare usurinta.

Această abordare va duce la purtarea aparatului dentar pentru mai putin timp, cu rezultate superioare, si de asemenea, costurile vor fi mai reduse.

Galerie foto
  • ...