Insula Copilariei - Gradinita, After School sector 2

Ce oferim

Din iubire fata de elevii nostri si din dorinta de a le sulfa in aripi, pregatindu-i pentru sinuosul zbor al vietii, am creat “ Insula Copilariei”. Pe insula noastra, cu mic, cu mare, pierdem notiunea timpului si lasam jocul sa ne acapareze, dobandind astfel noi cunostiinte si deprinderi care sa ne fie de folos nu doar in mediul scolar, ci si in viata de zi cu zi.
 
Educatie
Folosind un mediu de activitati practice si materiale didactice concrete ajutam copilul sa isi formeze deprinderi prin joc si joaca, iar mai tarziu sa le poata aplica in mediul scolar si viata de zi cu zi. Pentru ca integrarea in scoala sa fie cat mai usoara, respectam activitatile prevazute de Curriculum National pentru gradinite al Ministerului Educatiei.

 
Sanatate
Oferim supraveghere medicala si servicii de dezvoltare personala si de logopedie.

 
Mancare sanatoasa
Pentru ca ne preocupa sanatatea oferim copiilor o alimentatie proaspata si sanatoasa sub forma unor meniuri special recomandate de nutritionist.

 
Personal
Copiii isi desfasoara activitatea sub indrumarea si atenta observare a unui personal calificat, cu studii de specialitate si numeroase ore de practica la activ.

Galerie foto
  • ...