Danmir Clean - Instalatii gaze, termice, sanitare, electrice, Bucuresti

Instalatii sanitare

Daca aveti nevoie de instalarea obiectelor sanitare pe care le a-ti achizitionat, va stam la dispozitie cu cele mai prompte si profesionale servicii. Apelati INTOTDEAUNA la profesionisti cand aveti nevoie de servicii de instalare, pentru a nu va pune in pericol viata dumneavoastra si a celor dragi dumneavoastra, prin folosirea de obiecte sanitare instalate necorespunzator.

Societatea noastra, ofera garantie pentru toate lucrarile efectuate de catre instalatorii nostri care sunt calificati pentru a va ajuta la :

– instalare obiecte sanitare – reparatii instalatii sanitare, hidrofoare – desfundare canalizare, toalete, chiuvete – montaj masina de spalat rufe, vase, aragaze, hidrofoare, statii de pompare, statii dedurizare – executam instalatii sanitare, teava PPR cu fibra compozita, teava cupru si teava PEX – inlocuiri coloane apa si canal – inlocuiri coloane ape pluviale

 

Verificarea instalatiilor sanitare sunt vitale pentru locuinta dumneavoastra, pentru a nu fi nevoiti sa efectuati reparatii si la vecinii pe care tocmai i-ati inundat. Va recomandam o data pe an o verificare tehnica a intregii instalatii sanitare pentru a nu avea "surprize" neplacute.

Galerie foto
  • ...