Wolff Fix All - Montaj, reparatii instalatii sanitare Bucuresti

Despre noi

La noi, totul este foarte bine pus la punct, multumirea clientilor fiind o prioritate pentru specialistii Wolff Fix All SRL. Proiectele la care lucram acopera toate domeniile tehnice, atat cele casnice, cat si cele industriale. Executam cu drag si profesionalism orice lucrare in care suntem implicati si ducem la bun sfarsit tot ceea ce este necesar pentru confortul dvs. In plus, colaboram inclusiv cu asociatiile de locatari, carora le oferim o gama larga de optiuni pe termen lung. Tot ceea ce facem este insotit de facturi si autorizatii, toti angajatii nostri sunt calificati si se perfectioneaza constant in meseria lor, astfel incat satisfactia tuturor clientilor sa fie la cel mai inalt nivel.

SERVICIU DE MENTENANTA

Din anul 2016 prestam pentru firme si persoane juridice servicii profesionale de intretinere tehnica pentru orice tip de cladiri.Prin abonamentele de mentenanta incheiate cu firma noastra scapati de grija de a cauta de urgenta un instalator sanitar atunci cand aveti o avarie la sediul dvs si aveti certitudinea ca in cel mai scurt timp posibil ne vom deplasa pentru a solutiona problema aparuta.Folosind serviciile oferite de firma noastra reduceti cheltuielile, aveti certitudinea unor interventii prompte si eficiente intr-un timp scurt si garantia unor lucrari efectuate cu profesionalism .

Putem rezolva orice problema apare in casa dumneavoastra! 

Expertii nostri intervin in cel mai scurt timp, la orice ora din zi si din noapte, pentru remedierea imediata a defectiunilor de orice natura aparute intr-o locuinta si nu numai.

Rapiditate & promptitudine

Asiguram interventie rapida pentru diagnosticarea problemelor si remedierea imediata, pe loc

Apeleaza numarul nostru pentru intretinere, verificari si situatii de urgenta: 0761708622/ 0757951394

Pret minim

Pretul este stabilit pe loc inainte de inceperea lucrarii. Garantam pret minim pentru intreaga gama de interventii.

Galerie foto
  • ...