Instalator Bucuresti - instalatii sanitare, electrice, gaze

Instalator sanitar pentru reparatii si instalari

dar si atunci cand doriti sa renovati intreaga baie. Daca asa stau lucrurile, nu putem spune decat ca ati ajuns la locul potrivit, deoarece echipa noastra de instalatori autorizati, va poate oferi o gama foarte variata de servicii, mai ales in domeniul instalatiilor sanitare, precum montaj, proiectare, reparatii, intretinere, pentru Bucuresti si zonele limitrofe.Proiectare si Instalare Instalatii Sanitare

Avem experienta si in acest domeniu, si ne puteti contacta, in cazul in care doriti sa creati un sistem de instalatii sanitare complet, pentru case noi, sau pentru renovarea/modernizarea unelor care au fost deja construite.

Reparatii si Montaj Boilere

Avem o experienta mare in ceea ce priveste montarea de boilere noi in instalatiile sanitare casnice si profesionale precum si in repararea acestora, in cazul in care s-a produs o defectiune.

Reparatia Instalatiilor Sanitare

Avem in portofoliul nostru realizarea multor lucrari referitore la reparatia instalatiilor sanitare, si va putem ajuta chiar si cu lucrari la conducte neetansate, sau conducte infundate.

Montaj Robineti

Suntem calificati, si in ceea ce priveste repararea, inlocuirea, si instalarea diferitelor tipuri de robineti, si de asemenea ne puteti contacta in cazul in care aveti nevoie de servicii pentru curatarea si fixarea tevilor, a robinetilor de legatura, a bateriilor sau a chiuvetelor.

Baie si Accesorii Baie

Putem oferi servicii de montaj, reparatii si de intretinere bideuri, rezervoare si vase WC, dar si pentru montarea sau intretinerea unor cazi, cabine de dus sau echipamente pentru hidromasaj, bai de aburi, jacuzzi, baterii de cada, baterii de chiuveta, etc.

Servicii Canalizare

Noi, putem face curatirea, repararea si inlocuirea unor tevi vechi de canalizare, putem repara tevile existente, pentru a nu mai exista scurgeri, si avem competentele necesare pentru a va oferi o expertiza corecta in ceea ce priveste montarea aparatelor de uz casnic la scurgere.

Galerie foto
  • ...