Experti instalatii Nonstop

Instalator nonstop Bucuresti

Firma noastra de instalatii colaboreaza doar cu instalatori calificati, alesi pe principii de competenta profesionala dar mai ales pe principii etice. De la evaluarea situatiei la transparenta in efectuarea necesarului de materiale pana la remedierea problemei cu grija pentru bunurile tale si in final cu curatenia locului unde s-a intervenit ( baie, bucatarie, spatiu tehnic, etc) baietii nostri sunt in permanenta supravegheati pentru a indeplinii cele mai inalte standarde profesionale si morale. Astfel lucram doar cu materiale de calitate, rezistente in timp iar acolo unde acest lucru nu este posibil explicam pe intelesul tuturor ce se intampla si de ce. Oferim preturi corecte si servicii in regim de urgenta, nonstop, pentru defectiuni si avarii aparuta la instalatiile sanitare, instalatii termice sau instalatii de canalizare din locuinta ta. Absolut toate interventiile noastre sunt fiscalizate!

Echipa noastra de specialisti in instalatii  este calificata dupa toate normele in vigoare si lucreaza dupa ultimile tehnlogii si normative in domeniul instalatiilor. Asadar lucram dupa ultimele modificari ale normativelor in domeniu instalatiilor cum sunt I5, I7, I9, MC001 modificat si completat in 2022 si publicat in Monitorul Oficial in 2023. 

Daca ai probleme cu tevile, cu instalatia de incalzire sau cu tevile de scurgere lasa-le in seama noastra. Stim ce facem, suntem buni la asta si in plus, toate serviciile noastre sunt la preturi foarte bune. Asadar  ………… ai doar de castigat! Probleme cu tevile??? 0768313131

Galerie foto
  • ...