Mainstal Construct - Instalatii termice, electrice si sanitare Ilfov

Despre firma Mainstal Construct

Instalator/Electrician in Bucuresti si Ilfov.

Suntem o societate comerciala a carei activitate este reprezentata de servicii destinate instalatiilor termice, electrice si sanitare. Angajatii nostri sunt electricieni si instalatori cu experienta temeinica in domeniile de care ne ocupam. Mai mult de atat, personalul este scolarizat periodic, in ideea de a putea sa raspunda celor mai exigente cerinte.Obiectivul principal pe care il avem, ne ghideaza activitatea in orice moment, si este acela de a asigura o calitate ridicata serviciilor pe care le oferim clientilor nostri.

Ce oferim?

Suntem preocupati de stabilirea unui raport bun calitate/pret, in ideea ca orice client multumit se va intoarce si ne va recomanda pe viitor. Competenta profesionala este asigurata de experienta in domeniul instalatiilor termice, electrice si sanitare si a echipei noastre.De asemenea, dispunem de echipamente pentru toate tipurile de instalatii termice, sanitare si electrice pentru constructii, indiferent de dimensiune si complexitate.

proiect nou este privit ca o provocare al carei rezultat trebuie sa exceleze prin calitate.Nu multi dintre clientii nostri au experienta in ceea ce inseamna instalatiile termice, electrice si sanitare. In aceasta idee oferim consultanta de specialitate pentru a va sprijini in luarea celor mai bune decizii.Preturile noastre sunt competitive!

Nivelul accesibil al acestora este datorat relatiilor bune pe care le avem cu furnizorii de materiale de constructii, o relatie stabilita in timp.Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice si juridice (societati comerciale, regii autonome etc.).Lucrari electrice si de instalatii in Bucuresti si Ilfov.Sunati la 0727 356 330

Galerie foto
  • ...
  • ...