Instalator Sanitar Bucuresti si Ilfov

Reparatii instalatii sanitare

Firma noastra foloseste echipamente profesionale pentru a va putea oferi servicii la un nivel inalt in domeniul Istalatiilor Sanitare. Fie ca este vorba de o simpla reparatie sau chiar de montarea de la zero a unei instalatii sanitare, va asiguram de servicii ireprosabile si garantam un raport pret/calitate exceptional. Recunoastem importanta calitatii produselor, de aceea folosim si recomandam cele mai bune produse pentru Instalatii Sanitare. De asemenea, ne puteti contacta la orice ora din zi si din noapte, programul nostru fiind Non-Stop. Astfel va oferim posibilitatea de a remedia orice problema intampinata la instalatia sanitara. Indiferent de ora, vom interveni in cel mai scurt timp posibil de la luarea la cunostinta a problemelor dumneavoastra.

Servicii Instalatii Sanitare:Montaj Apometre, Montaj WC, Reparatii coloane de apa, Racordari la coloane de apa, Desfundare canalizare interioara, Avarii instalatii, Reparatii baie, Montaj cada baie, Montaj chiuveta, Montaj cabina dus, Reparatii instalatii apa, Montare boiler, Schimbare sifon baie, Schimbare sifon pardoseala, Montaj cabina dus.

Reparatii instalatii sanitare, racordari la coloane de apa, desfundare canalizare interioara, avarii instalatii, reparatii baie, montaj cada baie, montaj chiuveta, montaj cabina dus, reparatii instalatii apa, montare boiler, schimbare sifon baie, schimbare sifon pardoseala.

Galerie foto
  • ...