Inovative Garage - Service auto Bucuresti

Diagnoza Auto

Serviciile noastre de diagnoza computerizata ne diferentiaza de ceilalti.Consideram ca prima si cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii la un autoturism este identificarea corecta a cauzei defectiunii.
Pentru multe tipuri de defectiuni, aceasta identificare se poate face numai prin intermediul unei diagnoze realizata si interpretata corect.Adevarul este ca multe service-uri sunt ori prea aglomerate ori dezinteresate sa dedice fiecarui client timpul necesar identificarii unei probleme care poate e mai delicata sau este ascunsa si nu se identifica usor.
Diagnoza computerizata reprezinta cea mai eficienta metoda pentru a afla exact ce problema are masina ta. Acest lucru este deosebit de important pentru a evita erorile de diagnoza ce pot conduce la o reparatie esuata a autovehiculului. Inovative Garage iti ofera servicii diagnoza auto eficiente si sigure, pentru a identifica exact cauza defectiunii masinii tale. Dupa testare, masina ta va fi pe maini bune pentru o reparatie de precizie, intr-un timp optim.
Daca ai o problema la masina, cea mai sigura metoda de identificare este cu ajutorul unor aparate speciale de diagnoza, operate de mecanici si ingineri cu experienta. O diagnoza auto corecta poate detecta problema principala, dar si anumite defecte inobservabile, ce pot conduce la defectiuni mai mari. Noi consideram ca diagnoza este cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii auto, deoarece o identificare corecta duce la un rezultat sigur si eficient. Masina ta va fi in cel mai scurt timp din nou pe drum.
Putem identifica repede si corect o gama variata si extinsa de probleme, prin efectuarea urmatoarelor testari:
Masurare acumulator auto
Diagnostic motor si cutie de viteze
Masurare voltaj alternator
Testare lichid de frana
Testare presiune pneuri
Testare forta de franare
Analiza gazelor, a uleiului sau a carburantului
Acestea sunt doar cateva testari ce se realizeaza de obicei la cele mai multe automobile. Aparatul diagnosticheaza codurile problema, cauzate de o eventuala defectiune, dar in acelasi timp permite detectarea unor eventuale erori din fabrica. De aceea este esential sa realizati o diagnoza computerizata eficienta, completata de expertiza unui mecanic cu experienta. Pentru profesionistii nostri nicio masina nu are secrete, asa ca vin-o la noi si realizeaza o diagnoza auto pret accesibil.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0766671236
Str. Eternitatii, nr. 19, Sector 5
Distribuie