Bazinul Carol Davila - Inot Bucuresti

Cursuri inot adulti

Catre toti cei care viseaza sa îmbrace senzatia de libertate în apa, suntem aici pentru a face acest vis realitate. La Atack Team, te invitam în lumea relaxanta si plina de energie a cursurilor noastre de înot pentru adulti, unde fiecare lungime de bazin devine o experienta de neuitat.

Va oferim cu inima deschisa bazine de înot, unde puteti sa va înscrieti la cursurile de initiere sau perfectionare. Puteti alege sa învatati cu antrenorul personal sau în grupuri prietenoase, în functie de preferintele dvs. Daca temerile de apa se interpun în calea bucuriei, nu va faceti griji – va oferim si ore particulare cu antrenor personal, unde va putem ajuta sa depasiti aceasta bariere si sa va simtiti în largul vostru în apa.

Si pentru cei care au gustul aventurii, suntem pregatiti sa va sustinem în pregatirea pentru evenimentele si competitiile sportive. Indiferent daca visati sa faceti parte dintr-un triatlon, swimathlon sau sunteti gata pentru testarile stewardeselor, noi suntem aici cu antrenamente personalizate pentru a va pregati cu încredere pentru aceste provocari.

Deci, fie ca doriti sa va relaxati în apa sau sa va pregatiti pentru noi provocari, Atack Team este casa voastra acvatica. Alaturati-va noua în aceasta calatorie împreuna cu prietenii si profesionistii nostri dedicati, si sa facem ca fiecare lectie sa fie o c

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722201666; 0723000050
Bd. Eroii Sanitari, Nr. 8, Sector 5, incinta Facultatii de Medicina Carol Davila, Bucuresti
Distribuie