Metehoiu Irina - Cabinet de Avocatura Bucuresti

PFA / Intreprinderi individuale sau familiale

PERSOANE FIZICE AUTORIZATE/INTREPRINDERI INDIVIDUALE/INTREPRINDERI FAMILIALE Servicii

In cazul in care aveti o calificare atestata de o diploma recunoscuta, va puteti inregistra ca Persoana Fizica Autorizata (PFA) si sunteti doar la un pas distanta de a va indeplini visul!

PFA–ul este persoana fizica autorizata sa desfasoare orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind in principal forta sa de munca.

Intreprinderea individuala (II) este intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de un intreprinzator persoana fizica si care desfasoara o activitate economica in mod organizat, permanent si sistematic, combinand resurse financiare, forta de munca atrasa, materii prime, mijloace logistice si informatie, pe riscul intreprinzatorului, in cazurile si in conditiile prevazute de lege.

Intreprinderea familiala (IF) este intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de un intreprinzator persoana fizica impreuna cu familia sa.

Serviciile pe care noi le oferim in materia PFA-urilor, a II-urilor si IF-urilor sunt variate si cuprind:

  • înregistrarea şi autorizarea profesionistilor persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, şi întreprinderi familiale conform OG 44/2008
  • inregistrarea mentiunilor cu privire la completari ale obiectelor de activitate, schimbari de sedii sociale, infiintare puncte de lucru, suspendari temporare ale activitatii, radieri;
  • inregistrare la Administratia Financiara;
  • procurare si inregistrare registre necesare;
  • consultanta si asistenta juridica in domeniu;
Galerie foto
  • ...