Absolut - Consultanta Firme, Infiintare firma Bucuresti

Infiintare intreprindere individuala

A. Acte necesare la prima întâlnire Infiintare intreprindere individuala

1. CARTEA DE IDENTITATE A TITULARULUI (MEMBRILOR)
Trebuie prezentate cartile de identitate ale titularului sau membrilor in cazul I.F.
Precizari:
– cartile de indentitate sa fie valabile
– persoanele implicate pot avea domiciliul oriunde în Romania sau Europa
– daca sunt cetateni straini se vor prezenta pasapoartele si daca acestia au obtinut permis de sedere temporara în România este necesara si prezenta-rea acestui document
– daca nu pot fi prezenti la semnarea documentelor puteti veni cu copii ale actelor acestora. Ulterior va vom pregati documentele pe care trebuie sa le semneze la notar sau consulat/ambasada.
– pentru cetatenii care se prezinta cu pasaport este necesara mentionarea domiciliului complet al acestora

2. ACTUL DE PROPRIETATE AL SEDIULUI ÎMPREUNA CU CARTILE DE IDENTITATE ALE  PROPRIETARILOR
Precizari:
– se poate detine spatiul pentru sediu profesional fie în baza unui contract de închiriere fie în baza unui contract de comodat
– contractul de închiriere se poate încheia la Administratia financiara (daca proprietarii sunt persoane fizice), caz în care trebuie sa ne precizati adresa exacta fara a mai fi necesare actele de proprietate pentru sediu, sau se poate încheia prin semnarea sa de catre cele doua parti daca proprietar este o persoana juridica (adica o alta societate în general) caz în care trebuie sa ne prezentati actul lor de proprietate si o copie a certificatului de înregistrare al acestei societati.
– contractul de închiriere în ambele variante de mai sus se încheie dupa ce noi vom face rezervarea numelui .
– contractul de comodat se încheie la biroul nostru si sunt necesare actele de proprietate
– actul de proprietate poate fi un contract de vânzare-cumparare, contract de construire, contract de donatie, autorizatie de constructie însotita de un proces verbal de receptie semnat de primarie si actul de proprietate al terenului
– sediu profesional nu poate fi pe un teren, deci este necesar si act de proprietate pentru o constructie.
– daca a decedat unul dintre proprietari este necesara deschidea succesiunii la un notar public si obtinerea unui certificat de mostenitor de la acesta.
– daca un act de proprietate contine doar o parte din constructie în cota indiviza, este necesar a aduce si actele de proprietate ce contin restul de cota indiviza astfel încât cumulat sa reprezinte 100% din imobil (deci întreaga cladire)
– daca contractul de vânzare-cumparare este semnat doar de unul dintre soti în timpul casatoriei este necesar si actul de identitate al celuilalt sot..
– Copie a incheierii de intabulare a actului de proprietate sau in cazul lipsei acesteia un certificat de atestare fiscala de la Directia de taxe si impozite locale unde platiti impozitul pentru aceasta casa.

3. COPII ALE ACTELOR CE DOVEDESC CALIFICAREA (diplome de studii, cartea de munca)
Precizam ca in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr.44 din 2008 este necesara depunerea la Registrul Comertului a copiei legalizate a actului de proprietate al sediului profesional.

B. Acte necesare ulterior

1. Acord asociatie de locatari si vecini directi (daca este cazul)

Galerie foto
  • ...