Total Heat - Sisteme de Incalzire in pardoseala, Bucuresti

Protectie la inghet

FrostGuard-Protectie impotriva inghetului pentru conducte şi tevi

La temperaturi scăzute conductele pot ingheta şi crăpa. Costurile pentru reparatii sunt in general mai mari decât cele pentru măsurile preventive de protectie. Ar trebui să profitati şi să vă ganditi la posibilele riscuri de inghet şi asupra măsurilor de protectie orespunzătoare.

FrostGuard – sistem prefabricat gata de racordare Sistemul de protectie impotriva inghetului Raychem pentru conducte şi tevi vă oferă o  gamă de produse pe care le puteti propune clientilor dumneavoastră ca o solutie economică  i de incredere. Sistemele Raychem de protectie impotriva inghetului pot fi utilizate cu incredere pentru toate tipurile de conducte, de ex. conducte de apă rece,  conducte de apă reziduală, conducte de apă caldă, conducte de agent extinctor.

Instalare simplă

Cablul de incălzire Frostguard este aplicat direct sub izolatie, pe conductă.

Cablul de incălzire cu autoreglare ofera siguranta maxima

Cablurile de incălzire cu autoreglare nu se supraincălzesc nici in caz de suprapunere. Sistemele nu necesită intretinere.

Ambalaj uşor de manipulat

Cablurile de incălzire sunt disponibile in cutii practice all-in-one, pe diferite dimensiuni: Sistemul prefabricat, gata de racordat (cablu de incalzire şi cablu de racordare lung, inclusiv steker cu impământare).

Avantajele oferite de sistemul Raychem FrostGuard:

  • Instalare rapidă şi simplă.
  • Economie de timp.
  • Cutie practică „all-in-one“.
  • Pret atractiv.
Galerie foto
  • ...
  • ...