Imuno Medica - Centrul de preventie, diagnostic si tratament Sf. Ioan Botezatorul

Oncologie

Centrul ImunoMedica ofera pacientului oncologic accesul la o abordare multidisciplinara si personalizata a bolii potrivit celor mai înalte standarde medicale si stiintifice.
Medici, nutritionisti, asistenti si alti specialisti în cancer se aduna periodic la aceeasi masa pentru a discuta problemele si nevoile specifice fiecarui pacient ca si planul personalizat de tratament. De asemenea, relatia pacient-medic este una foarte apropiata bazata pe explicarea si întelegerea bolii.


Suntem alaturi de pacient si familie pe tot parcursul actului medical – diagnostic, tratament, monitorizare, terapie simptomatica. O comunicare eficienta medic - pacient asigura complianta ridicata si rezultate optime. Un pacient bine informat este un pacient care obtine cele mai bune rezultate terapeutice.


Asadar, pentru noi este esential ca pacientul sa participe activ la actul terapeutic prin constientizarea acestuia, dar si prin împartasirea din atentia, empatia si dragostea aratata de întregul personal medical.
Echipa medicala, aparatura de laborator si celelalte echipamente medicale de ultima generatie prezente în clinica noastra fac ca monitorizarea evolutiei bolii, chimioterapia, imunoterapia si terapiile support sa fie la acelasi nivel profesional si stiintific cu marile clinici oncologice din întreaga lume.

Galerie foto
  • ...