Marcom RMC 94, Utilaje de constructii - Bucuresti

Despre firma Marcom RMC 94

Marcom este o companie cu capital 100% romanesc, fondata in 1992. Avand la baza principiile solide ale unei afaceri de familie, Marcom isi incepe dezvoltarea in mediul de afaceri nou creat dupa 1989.

Strategia Marcom ramane neschimbata la 26 de ani de la infiintare:

  • echipamente de cea mai buna calitate;
  • serviciile cele mai bune din piata;
  • consumabile, uleiuri si piese de schimb originale;
  • suport total acordat clientilor pentru cresterea competitivitatii acestora.

 

Obiective

Aceasta strategie face ca activitatea actuala sa se desfasoare cu succes in sectorul constructiilor civile si industriale, al constructiei de drumuri, balastiere, cariere de piatra, industrie, sectorul guvernamental, statii de asfalt, statii de betoane, demolari, reciclare, sectorul forestier, agricultura, etc.

Servicii  VanzareDin 1992 compania MARCOM este alaturi de clientii sai oferindu-le cele mai bune solutii pentru afacerea lor in materie de utilaje de Constructii si industriale. Marcile distribuite de MARCOM sunt nume de top in industria constructoare de utilaje si echipamente industriale. Post-vanzareOdata cu echipamentele achizitionate, MARCOM va pune la dispozitie service de calitate, specializat, realizat de inginerii MARCOM, instruiti de producatorii echipamentelor achizitionate;Citeste mai multe » Piese de schimbTermene minime de livrare si o logistica dovedita: Printr-o retea de service active pe intreg teritoriul Romaniei si un centru de distributie la Otopeni, asiguram stoc permanent de consumabile in proportie de aproape 100% pentru toate utilajele vandute prin MARCOM.Citeste mai multe » FinantareDosarul de leasing este pregatit la sediul MARCOM, urmand ca raspunsul sa il primiti in maxim 7 zile. Pentru fiecare client cautam Solutia optima in functie de nevoile si specificul activitatii desfasurate, de evolutia indicatorilor economico-finaciari ai societatii si de valoarea echipamentelor achizitionate.

Galerie foto
  • ...