Imperial Ballrooms - Restaurant evenimente Bucuresti

Oferte Petreceri Corporate

Petreceri corporateOfera angajatilor companiei tale un eveniment in conditiile pe care le merita. Petrecerile firmei tale vor beneficia de atentia cuvenita si sunt sursele de creeare ale unei atmosfere destinse si placute intre colegi. IMPERIAL Grand Ballroom iti sta la dispozitie cu toate elementele de care aveti nevoie pentru a organiza cele mai reusite petreceri : tematice, aniversare sau gale.

Petreceri si evenimente

 De la prezentari de moda pana la lansari de produse: detinem toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor astfel de evenimente. Daca iti doresti o petrecere de neuitat, avem “ingredientele” perfecte pentru a fi satisfacut pe deplin.

ConferinteImperial este locul ideal, fie ca trebuie sa organizezi o conferinta stiintifica, o conferinta in cadrul companiei, o gala sau o conferinta de presa, IMPERIAL Grand Ballrooms este un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate elementele ce iti sunt necesare (flipchart, video proiectoare, sonorizare, aranjament tip conferinta, coffe break etc.).

TrainingAi pregatit angajatilor tai posibilitatea de a dobandi noi cunostinte sau abilitati pentru a deveni mai eficienti in atributiile lor. Pune-le la dispozitie un spatiu in care sa se simta confortabil: vino la IMPERIAL Grand Ballrooms.

Galerie foto
  • ...