International Kindergarten & Nursery - Gradinita Bucuresti

International Kindergarten & Nursery (IKN)

International Kindergarten & Nursery (IKN), gradinita autorizata de Ministerul Educatiei Nationale, si-a deschis portile in septembrie 2014, pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 2 ani - 6 ani.

 

Misiunea noastra este sa ii ajutam pe copii sa isi descopere si dezvolte aptitudinile, sa ii conducem spre atingerea obiectivelor educationale intr-un mod placut, spontan si lipsit de efort.IKN vine in sprijinul educatiei timpurii, oferind un cadru placut, mobilier si materiale didactice adecvate varstei si nevoilor copiilor precum si cadre didactice special pregatite pentru educarea prescolarilor. Fiecare copil dispune de un potential creativ nemarginit, de aceea vom urmari dezvoltarea individuala prin metode interactive, bazate pe joc si activitati practice, totul intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

 

Noi credem in:

  • Dezvoltarea emotionala si sociala a copiilor
  • Incurajarea creativitatii si a nevoii lor de a explora
  • Crearea unui mediu distractiv, jucaus
  • Cultivarea curiozitatii naturale a fiecarui copil
  • Dezvoltarea treptata a dragostei pentru invatare
  • Angajarea unei echipe de profesori bine calificati si dedicati care sunt instruiti sa aplice cele mai bune tehnici de predare, intr-un mediu favorabil pentru copii.

Curriculum centrat pe copil Curriculum-ul nostru este special conceput pentru a antrena copiii in adaptarea la scoala locala, scoala privata sau  scoala internationala. Prin urmare, am conceput un program  pentru copii, pe diferite grupe de varsta, prin abordare tematica.Activitatile planificate urmaresc programa avizata de Ministerul Educatiei Nationale, imbogatita de practici si metode interactive inspirate din Curriculum International si se desfasoara atat in limba romana, cat si in limba engleza

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723248978; 0314327798
Str. Claudiu, Nr. 26, Sector 2, Bucuresti
Distribuie