Ideea Stil Grup, Bucuresti - Tehnici si sisteme de umbrire interioare si exterioare

Storuri Venetiene

Storuri venetiene  o pata de culoare pentru orice incapere

Perdelele si draperiile au devenit o solutie de protectie impotriva razelor soarelui destul de depasite in era moderna fiind inlocuite cu succes de storuri venetiene si alte astfel de sisteme de umbrire moderne. Mai ales intr-o bucatarie unde in permanenta aceste perdele si draperii sunt supuse in permanenta unor factori care cu timpul le deterioreaza, sistemele de storuri venetiene le pot inlocui cu succes.

In general culorile vesele sunt preferatele clientilor nostri atunci cand vine vorba despre alegerea modelelor de storuri venetiene. De asemenea, indiferent de incaperea in care sunt instalate sistemele de storuri venetiene ofera intimitate si protectie impotriva razelor soarelui, astfel ca devin solutia perfecta pentru oricine isi doreste astfel de sisteme inteligente

Aceste storuri venetiene dispun de sisteme de prindere foarte bine concepute si nu lasa sa se desprinda cu foarte mare usurinta. Intr-un spatiu precum bucataria modelele de storuri venetiene pot adauga pata de culoare care lipseste intrucat se pot alege culori si modele diferite dintr-o paleta extrem de bogata.

Galerie foto
  • ...
  • ...