ICE Conf Metal Forte, Confectii metalice din otel si inox - Bucuresti

Grilaje metalice

Avand in primul rand un rol de asigurare a securitatii locuintei sau altui spatiu, grilajele metalice realizate de noi pot fi in acelasi timp estetice si functionale. Se monteaza in general la ferestrele situate la parterul cladirilor, dar pentru o protectie sporita acestea pot fi montate la toate geamurile imobilului.

In functie de utilitatea pe care clientul o doreste, grilajul metalic poate fi conceput astfel incat sa devina jardiniera sau portprosop. Complexitatea design-ului utilizat este si ea la alegerea clientului, grilajul metalic putand fi realizat din elemente metalice simple sau cu ornamente de fier forjat.

Oferta noastra pentru grilaje metalice include montaj gratuit in Bucuresti si contra-cost in imprejurimi in functie de distanta si timpul de montaj necesar.

materiale si tehnici folosite pentru realizarea grilajelor metalice

Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de grilaje metalice teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata.

Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelierul nostru sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.

cat costa un grilaj metalic

Avem solutia potrivita pentru dvs. pentru orice grilaj metalic aveti nevoie. Va invitam sa vizualizati referintele noastre pentru grilaje metalice si sa ne contactati pentru o cotatie exacta pentru lucrarea dvs.

Galerie foto
  • ...