ICCO, Instalatii electrice,automatizari, sisteme antiefractie - Bucuresti

Sisteme de securitate

 

Sisteme de detectie efractii

Un sistem de detectie efractii este solutia de securitate potrivita pentru orice aplicatie: de la un mic magazin la cladiri de locuinte, centre comerciale, sedii de firme, aplicatii industriale diverse, aeroporturi, atât protectie de interior cât si de exterior (protectie perimetrala).

Fiecare solutie se configureaza plecând de la analiza de risc la securitate fizica, iar echipamentele sunt alese pentru a asigura o functionare sigura, detectie, semnalizare si alarmare rapida, locala si la distanta, monitorizare si control.

În progresul tehnologic actual, detectia de efractie nu este atât de spectaculoasa, ba pare chiar depasita, însa ramâne de departe prima optiune în securitatea unui obiectiv.

Echipamentele folosite de ICCO Systems sunt certificate de standardele europene, iar sistemele instalate pâna acum si-au dovedit eficienta si fiabilitatea.

 PARE USOR, PUTETI CONFIGURA UN SISTEM DE ALARMA – DAR PUTETI BENEFICIA SI DE EXPERIENTA ICCO SYSTEMS: AICI

Securitatea unui obiectiv înseamna protectia atât a cladirii în sine, cât si a perimetrului acesteia, de aceea sistemele sunt structurate pe mai multe nivele.

Protectia perimetrala constituie primul nivel al sistemului, este un obstacol real în calea intrusilor, detecteaza si descurajeaza o tentativa de efractie înca din faza incipienta.

Obiectivele speciale de genul celor petrochimice, nucleare, depozite de materiale, amenajari pentru distributia apei, statii electrice, aeroporturi sau altele asemenea lor, au nevoie de un sistem eficient de protectie perimetrala si de un serviciu de monitorizare si interventie care sa permita solutionarea oricarui incident detectat.

Nivelul al doilea al sistemului de detectie efractii este constituit din protectia la fatada a cladirii sau de protectia din interior a spatiilor, pentru detectia tentativelor de patrundere în cladire.

Sistemele de detectie efractie sunt configurate cu:

  • detectoare în infrarosu, de miscare – PIR;
  • detectoare duale, în infrarosu si microunde;
  • detectoare duale în infrarosu si ultrasunete;
  • detectoare de vibratii de geam spart, detectoare acustice de geam spart, bariere în infrarosu;
  • butoane de panica, contacte magnetice, elemente de încuiere etc;

Semnalizarea si alarmarea în caz de efractie se realizeaza cu panouri cu display LCD si indicatoare cu LED-uri, sirene de alarmare, flash-uri, avertizoare optice si acustice, comunicatoare telefonice pentru retranslatia alarmei PSTN, GSM, GPRS, IP, integrarea în sistemul de management al pericolelor, etc.Sistemele permit configurarea de aplicatii tip ”casa inteligenta”; se pot realiza comenzi de aprindere lumini, închidere jaluzele sau pornire/oprire diverse aparate casnice.

Inca din 1993, ICCO Systems a contribuit la dezvoltarea pietei sistemelor de securitate din Romania, oferind solutii profesionale pentru sistemele electronice de securitate, adaptate nevoilor fiecarui client si bugetului alocat, ajungand astazi unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de securitate si comunicatie din Transilvania.

ICCO Systems poate aborda orice proiect in intreaga tara, prin sediul central din Brasov si punctele de lucru din Timisoara si Bucuresti, avand o mare mobilitate si flexibilitate.Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati pagina web a companiei.

24h/7 zileasistenta si mentenanta

Galerie foto
  • ...
  • ...