Horoscop, Restaurant, Pizzerie - Bucuresti

Hotel si Restaurant Horoscop

Horoscop e un restaurant din Piata Unirii, langa biserica Sfantul Spiridon Nou, acolo de foarte multa vreme. E si un hotel cu acelasi nume, Hotel Horoscop, insa lumea nu asociaza restaurantul cu hotelul, asa cum se intampla in alte cazuri, nu-l considera nimeni un restaurant de hotel.

Horoscop era foarte popular pe vremuri, ba chiar am auzit pe mai multi spunand ca e un restaurant foarte bun, mai ales cand vine vorba despre pizza. Am fost si eu de cateva ori, dar nu mi s-a parut nimic deosebit, si cu atat mai putin acum.

Horoscop are o sala la parter, pe partea cu bulevardul, si cred ca mai are ceva si la mezanin. Amenajarea e banala, demodata, de anii 90, daca e sa masuram cu restaurantele din centrul de dincolo de Piata Universitatii, sau pur si simplu provinciala, asa cum sunt multe alte restaurante din zonele mai putin bogate ale Bucurestiului.

Terasa de la Horoscop, insa, are mare trecere, e plina, desi nici aceasta nu are cine stie ce amenajare. Are cateva plante si flori, totusi, ceea ce schimba destul de mult lucrurile. In bine, desigur!

Meniul de la Horoscop e simplu si el, mancaruri cu nume italienesc si romanesc, insa -am zice mai bine bucatarie urbana, contemporana populara, cu feluri care au intrat demult in meniurile casnice ale bucurestenilor. Nu a fost rea mancarea, insa nici cine stie ce.

Horoscop e un fel de cantina pentru cei care locuiesc sau lucreaza in zona Pietei Unirii, dincolo de Fantani, ci care nu vor sa o traverseze ca sa manance in Centrul Vechi. Nu sunt multe restaurante in zona aceasta dens populata, asa ca nu e de mirare ca vezi multi bucuresteni la Horoscop, mai ales pe terasa, evident. (GB – mai 2017)

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0767562215
Bd.Dimitrie Cantemir, Nr 2, Sector 4, Bucuresti
Distribuie