Horticola Invest, Bucuresti - gardening si horticultura

Irigatii si drenaj

Realizam sisteme de irigatii automatizate prin aspersie sau picurare, marca rain bird, hunter, irritrol (proiectare-montaj-mentenanta).

Timpul de executie este de aproximativ 3-5 zile (saparea santului la 25 cm, instalarea aspersoarelor, repunerea gazonului, reglajele  sistemului automatizat).

Descrierea Serviciului

In urma masuratorilor se intocmeste un deviz, proiectul se imparte pe zone de umbrire, plante, gradina de legume, solar, etc.

Drenajul se realizeaza pentru colectarea surplusului de apa provenit din precipitatii sau irigatii. Acesta se face cu tub de dren de 63 mm de culore verde la adancimea de 40 cm. Preturi cuprinse intre 50-80 lei/ml

Un sistem de irigat consta in conectarea  in serie a  unuia sau mai multor aspersoare iar rezultatul final fiind udarea unei suprafete de pamant de forma artificiala, favorizand cresterea si dezvoltarea armonioasa a plantelor, gazonului, culturilor agricole, etc.

Pe langa folosirea unui sistem de irigat in agricultura de asemenea se mai foloseste si in gradinile particulare astfel aducand un plus de prospetime si vigoare plantelor sau a gazonului din curtile dvs.

Preturi pentru suprafete cuprinse intre:

  •  50 – 80 mp – 15 euro /mp
  • 80 – 150mp – 10 euro/mp
  • 150 – 250mp – 7 euro/mp
  • Alte cotatii la cerere.

Pe langa folosirea unui sistem de irigat in agricultura de asemenea se mai foloseste si in gradinile particulare astfel aducand un plus de prospetime si vigoare plantelor sau a gazonului din curtile dvs.

Metodele de udare cele mai folosite in zonele rezidentiale sau parcuri sunt:

  • irigare prin aspersie, utilizand aspersoare sprey sau rotoare
  • irigare prin microaspersie, fiind utilizate microaspersoare ideale pentru zonele restranse unde se gasesc plante.
  • irigare prin picurare, utilizand tub special fabricat sau picuratoare care pot fi folosite in orice culturi.

Ca si sisteme de automatizare a instalatiilor de irigat, se folosesc controlere care sunt disponibile atat la 9 V cat si alimentate cu curent de 220V, pe langa aceste controlere amintim si electrovalvele care sunt de diferite marimi, in functie de necesitati  dar si alte sisteme , cum ar fi senzori de ploaie, senzori de inghet senzori de umiditate toate aceste materiale montate impreuna ne ajuta la automatizarea unui sistem de irigatie.

Galerie foto
  • ...