Antic Horologivm - Service ceasuri de lux Bucuresti

Autentificari si expertize ceasuri

Înca de la înfiintare am fost impotriva ceasurilor false. Mijloacele noastre sunt modeste: NU primim in service decât ceasuri originale. Din pacate aceasta piata a ceasurilor FAKE nu va avea de suferit atâta timp cât vor exista clienti care se multumesc cu copii, crezând ca nimeni nu-si da seama de valoarea reala a ceasului pe care il poarta. 

O alta categorie de clienti sunt cei care cred ca fac o mare afacere cumparand ceasuri de la persone aflate intr-o dificultate financiara (sau alte povesti similare). Acestia nu vor sa poarte ceasuri FAKE, ei sunt doar pacaliti ca ceea ce cumpara este original.

Pentru evitarea surprizelor neplacute, Horologivm va ofera serviciul de autentificare a originalitatii ceasurilor. In masura in care avem acces la informatii, va putem verifica si statulul legal al ceasurilor originale. Nimic nu este mai jenant decat sa afli peste ani ca ceasul de ocazie cumparat este de fapt un ceas dintr-o spargere sau dintr-o talharie. 

Serviciul de autentificare a originalitatii ceasurilor se efectueaza pe loc si dureaza intre 15 – 30 minute. Autentificarea se face de ceasornicari cu foarte mare experienta, cu un bagaj de cunostinte considerabil. 

 

"CUM POT RECUNOASTE DACA CEASUL MEU ESTE AUTENTIC SAU FALS?"

Presupunând ca nu sunteti un profund cunoscator în domeniu, raspunsul corect este: nu puteti sti daca e autentic sau nu. De aceea suntem noi aici, pentru a va reda siguranta ca ceea ce detineti e un lucru veritabil. Avem toate certificarile si acreditarile necesare de la cele mai reprezentative institutii de orologerie pentru a putea face aceasta evaluare cu cea mai mare acuratete. Putem face evaluarea în doua moduri. Varianta online (sau cea ”complicata”): ne trimiteti poze la rezolutie mare si calitate buna cu ceasul si cu mecanismul ceasului si ne edificam. Varianta personala (sau cea ”simpla”): luati ceasul la dumneavoastra si treceti pe la noi.

Galerie foto
  • ...