Horologer - Magazin cu service ceasuri elvetiene autentice Bucuresti

Alte Servicii

Serviciile oferite în service-ul nostru sunt urmatoarele:

Revizie generala ceas – Aceasta operatiune presupune demontarea, curatarea si ungerea fiecarei piese, reasamblarea, reglaj si testarea functionarii ceasului. În pretul reviziei oferim gratis curatarea cu ultrasunete a carcasei si a bratarii, precum si testul de etanseitate.

Curatare cu ultrasunete ceasuri – Presupune curatarea prin ultrasunete a carcasei exterioare a ceasului si a bratarii într-o cuva ce contine o substanta speciala. Este cea mai eficienta metoda pentru a elimina murdaria care se strânge pe lânga bezelul ceasului sau între zalele bratarii.

Satinarea / polish ceasuri – În timp, ceasurile aduna zgârieturi pe carcasa, geam sau bratara. Operatiunea presupune scoaterea ceasului din carcasa, polish folosind substante speciale, spalare cu ultrasunete, asamblare si testare etanseitate. Astfel putem elimina majoritatea zgârieturilor si îi putem reda ceasului stralucirea de alta data.

Testare etanseitate ceasuri – Garniturile ceasului îsi pierd propietatile odata cu trecerea timpului. Un test de etanseitate periodic poate preveni un dezastru generat de intrarea în contact cu apa a unui ceas neetans. Folosim doua aparate în acest sens. Primul poate testa ceasul pâna la o presiune de 10 bari. În cazul în care acesta indica faptul ca ceasul nu este etans, putem folosi cel de-al doilea aparat pentru a vedea care sunt elementele neetanse (garnitura, capac, garnitura geam, coronita sau garniturile de la butoane).

Ajustare sau înlocuire curea sau bratara – Avem pe stoc o selectie vasta de curele de ceas din piele autentica. Pentru curele atipice sau personalizate, colaboram cu marochineri pentru a putea reproduce cureaua originala deteriorata.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0774007987
Str. Putul lui Zamfir , nr 21, sector 1, Bucuresti
Distribuie