Restaurant Home - Bucuresti

Loc de joaca pentru copii

Ne bucuram de un loc de joaca cu o capacitate de 15-20 copii in care toate grupele de varsta sa isi gaseasca propriile placeri. Am extins Restaurantul HOME cu un spatiu destinat copiilor care vor sa-si serbeze ziua de nastere, onomastica, botez, taierea motului/turtei, baby shower sau orice alt motiv sa sarbatoreasca.

Un loc de joaca destinat si familiilor care vor sa iasa la masa, iesire care pentru copiii este de cele mai multe ori plictisitoare, astfel copiii se vor putea distra pe toata durata in care parintii vor savura nestingheriti preparatele bucatariei noastre.

Gandim pachete flexibile pentru toate bugetele mai mari sau mai mici, astfel putem organiza atat petreceri cu mai multi invitati, cat si cele cele de familie, mai intime, cu mai putini invitati.

Ne gasesti intr-o zona boema a Bucurestiului interbelic, la Gradina Icoanei, in imediata apropiere a Pietei Romane.

Inchirierea intregii locatii se face pentru un interval de cca 3 ore, in functie de anvergura evenimentului si dorintele sarbatoritilor. Pentru evenimentele organizate cu rezervarea intregului loc de joaca, pachetele sunt pentru minim 10 copii, cu un cost minim de 500 lei.

Copiii ai caror parinti sunt prezenti in restaurantul nostru, ii vor putea lasa pe acestia din urma sa savureze nestingheriti preparatele bucatariei noastre pentru un cost de 10 lei/h, timp in care se vor juca si distra in spatiul creat special pentru ei.

Daca parintii au treaba si nu pot lua masa la HOME, isi vor putea lasa copii timp de maxim 2 h, pentru care se va percepe o taxa de distractie de 25 lei/h.

Locul de joaca Home Play creat pentru copiii ce au varsta intre 2 si 12 ani, cu activitati distincte pentru grupele de varsta.

2 – 4 ANI

5 – 8 ANI

9 – 12 ANI

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722509794; 0728708216; 0729811130
Alexandru Xenopol , Nr. 1 (zona Gradina Icoanei), Sector 1, Bucuresti
Distribuie