HM Dent - clinica stomatologica Bucuresti

Aparate Dentare - Ortodontie

Tratamentul ortodontic este indicat pacientilor  care sufera de anomalii dentare sau scheletale, aproape la orice varsta acesta fiind recomandat de catre medicul specialist in ortodontie.

In mod ideal acest tip de tratament trebuie urmat in jurul varstelor de 6-12 ani (sunt recomandate aparate activ-mobilizabile, miofunctionale) cand oasele maxilare sunt in dezvoltare si dupa varsta de 13 ani (aparatele fixe cand fortele aplicate determina numai miscari dentare).

In cadrul clinicii noastre vi se pot oferi cele mai moderne metode de tratament care includ atat aparate fixe (brackets) cat si mobile (miofunctionale sau placute palatinate/mandibulare cu elemente de ancora).

Aparatele dentare sunt dispozitive utilizate pentru a indreptat dintii care sunt intr-o pozitie anormala sau pentru a corecta muscatura incorecta.

Ele ajuta la repozitionarea dintilor cu scopul de a regla muscatura rezultatul fiind un zambet frumos. Aparatele dentare functioneaza prin presiunea constanta a fiecarui dinte pentru a-i deplasa in pozitia dorita. La fiecare vizita se aplica o presiune mai mare pe dinti pentru a continua mutarea lor in pozitia corecta.

Galerie foto
  • ...