High Alpin - Alpinism utilitar - Bucuresti

Montare meshuri

Alpinistii nostri utilitari sunt cei mai pregatiti pentru montarea meshurilor. Desi sunt multe firme care ofera servicii de montare meshuri, dimensiunile si greutatea acestora pun de multe ori in dificultate echipele care nu sunt specializate pe astfel de montaje. 

    Publicitatea stradala este o forma de marketing foarte ieftina si cu mult succes in campaniile de promovare. Aceasta a luat forme foarte diverse si comode, de la monitoare stradale pana la firme luminoase, meshuri, banere si afise stradale. 

    Fata de alte mijloace de promovare, acestea sunt cele mai ieftine, rapide si eficeinte metode de promovare locala. Nu necesita costuri de intretinere, montarea se face destul de usor si in timp relativ scurt. 

    Noi va montam si demontam orice forma de publicitate stradala, de la bannere, printuri, meshuri si pliante pe panouri sau orice tip de suport. Decorare blue-back si autocolant, de asemenea lucram cu orice dimensiuni la orice inaltime. 

    Garantam cea mai buna fixare si amplasare a acestora folosind cel mai bun tip de cordelina pentru a le ancora, evitand scurile de a fi deprinse din cauza fenomenelor meteorologice sau temperaturilor ridicate.

  Alpinistii nostri utilitari vor monta sau demonta in timp rapid la costuri reduse. De asemenea oferim lucrari de sustinere a panourilor stradale.

Galerie foto
  • ...