Hidrotechnika - Irigatii profesionale, Ilfov

Consultanta

Cu o experienta peste 10 ani in domeniul sistemelor de irigatii automatizate echipa Hidrotechnika vine in intapinarea clientilor oferind consultanta de specialitate pentru realizarea sistemelor de irigatii.
Sistemele automate de irigatii marca Irritrol pot fi instalate atat in zone rezidentiale (gradini private) cat si in locuri publice (parcuri, spatiile verzi ale centrelor comerciale) , si terenuri sportive (footbal, tennis, golf).
Obiectivul sistemului de stropit este ca plantele, gazonul sa primeasca regulat cantitatea de apa necesara si sa completeze eventualele surse naturale de apa. Cu un sistem de udare corespunzator, proiectat si instalat profesional, putem ajunge la o economie de apa chiar pana la 30%.

Sistemului de stropit, amplasat in totalitate sub nivelul solului, este complet automatizata si are o viata lunga pentru ca sunt folosite materiale din plastic si polietilena.
Datorita amplasarii sistemul de stropit in sol, de unde interiorul aspersoarelor se ridica la suprafata sub presiunea apei, putem folosi terenul deservit de sistemul automat de stropit fara ca acesta sa ne deranjeze. Functionarea sistemului de stropit este dirijata de un panou de comanda corelat cu un senzor de ploaie. Duzele ce se monteaza pe aspersoare sunt fixe sau reglabile, astfel incat sa se poate acoperi toata suprafata destinata udarii. Aspersoarele „pop – up” se ridica deasupra solului doar in timpul functionarii, la incetarea udarii acestea se retrag in pamant, facand astfel posibila utilizarea libera a gazonului si tunderea acestuia. Aspersoarele montate „cap la cap” astfel incat sa se completeze reciproc, sunt capabile sa asigure o distributie uniforma a apei si in conditii de vant.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726259853; 0732114960
Str. Buiacului, Nr. 7, comuna Mogosoaia, judetul Ilfov
Distribuie