Hidro Salt B 92 - Lucrari de hidroizolatii, Bucuresti

Despre Firma Hidro Salt B 92

Cine suntem

1996-2001 InceputurileLucrarile de hidroizolatii au predominat in primii 5 ani de existenta ai companiei HIDRO SALT B92, prima lucrare executata de societate, cu cei doi angajati de atunci, fiind la SARAH CAFÉ. In anul 2001 insa, HIDRO SALT B92 ajunge in top 3 firme conform Oficiului Registrului Comertului la categoria lucrari de hidroizolatii si constructii. Tot atunci incepe un proces de diversificare a domeniilor de activitate, compania asumandu-si lucrari tot mai complexe, inclusiv instalatii termice si electrice.

2001-2011 CrestereaIn ciuda crizei financiare la nivel mondial, reflectata dramatic si in Romania, in anul 2011 societatea a atins numarul de 100 de angajati. Preocuparea constanta a HIDRO SALT B92 este centrata pe functionarea corespunzatoare a departamentelor tehnice si de productie–executie la capacitate maxima, precum si respectarea specificatiile tehnice ale proiectelor, normele tehnice norme si normative in vigoare.

2011-2020 Dezvoltarea / MaturizareaIn prezent societatea are un numar de 255 de angajati dintre care mai mult de o suta sunt de origine vietnameza. Societatea utilizeaza si forta de munca din penitenciare. Cautam solutii inovative in alocarea de resurse umane in functie de specificul fiecarui contract, insa echipa noastra, cea care ne confera plus valoare, este formata din specialisti cu studii superioare, foarte bine calificati in executie, avand o vasta experienta.In cei aproape 25 de ani de la infiintare, societatea a executat aproximativ 750.000,00 mp de hidroizolatii, dar diversificarea portofoliului de lucrari si de beneficiari a devenit mai recent una dintre preocuparile constante ale managementului.

VIZIUNEA asumata de managementul companiei deriva din valorile care ne ghideaza: Performanta Economica si Eficienta Tehnica. Prin materializarea acesteia, in 2030 vom deveni un holding semnificativ la nivel regional, un actor strategic pe piata lucrarilor de constructii civile sau edilitare si un partener de incredere pentru institutiile de stat sau companiile private.

MISIUNEA HIDRO SALT B92 se poate rezuma la1) responsabilitate in planificare si executie,2) atentia la detaliile tehnice,3) respect pentru beneficiar.

OBIECTIVELE noastre sunt:1) cresterea calitatii lucrarilor pentru toate activitatile societatii,2) minimizarea impactului general asupra mediului inconjurator prin procedeele aplicate in cadrul constructiei,3) optimizarea resurselor si a proceselor,4) realizarea unui management participativ intern,5) respectarea cerintelor tehnice, a reglementarilor specifice, precum si a obligatiilor de drept.

Galerie foto
  • ...
  • ...