Helinick - sisteme de securitate si siguranta Bucuresti

Sisteme control acces

Sistemele electronice de control acces au devenit o componenta importanta a oricarui sistem de securitate integrat atat la nivel fizic (hardware), cat si la nivel logic (software). Sistemele de control acces se pot interconecta la sistemele existente sau pot asigura o infrastructura pentru sisteme viitoare.

 

Sisteme de control acces fizic

Aceste sisteme asigura toate functiile de identificare si restrictionare a accesului folosind elemente si principii specifice cu ajutorul tehnologiilor electromecanice, electronice, IT (networking, baze de date, aplicatii specializate) biometrice, smart-carduri, gestiune vizitatori, personalizare badge-uri, monitorizare persoane si bunuri, sisteme tip Guard-Tour.

Sisteme de intrare

Sistemele de intrare reprezinta prima bariera fizica pe calea de acces. Fie ca blocheaza, restrictioneaza sau filtreaza accesul sunt specifice fiecarui tip de aplicatie. Aceste echipamente realizeaza un control eficient al persoanelor ce intra intr-un spatiu securizat permitand diferite grade de securitate si protectie si adaptandu-se diverselor spatii in care se instaleaza.

Sisteme de control acces logic

In acelasi timp cu monitorizarea accesului in spatii fizice, tot mai multe organizatii incearca sa unifice, sub conceptul de identitate, toate aspectele implicate in accesul nu doar la resursele fizice (usi, bariere, turnicheti, etc), ci si la resursele logice (retea de date, fisiere, computere, etc). Venim in intampinarea acestor nevoi oferind solutii integrate ce utilizeaza componente si concepte comune celor doua tipuri de sisteme de control acces : fizic si logic.  

Sistem de pontaj

Sisteme de gestiune a timpului angajatilor care permite in timp optimizarea costurilor. Aceste sisteme pot fi independente sau conectate la sistemele de control acces prin intermediul unei singure baze de date.

Sisteme de ticketing Sunt sisteme speciale destinate aplicatiilor cu numar mare de participanti, ce pot functiona stand-alone sau impreuna cu aplicatii on-line de emitere bilete si de gestiune a fluxurilor mari de persoane. Aplicatiile tipice: transport in comun, stadioane, sali de sport, concerte, etc.

Galerie foto
  • ...