Heizwerk Consult, Bucuresti - Service, montaj centrale termice

Montaj aer conditionat si centrale termice

In zilele noastre clima este din ce in ce mai aspra, cu temperaturi extreme (treceri bruste de la frig la cald, dar si invers). Montarea unei unitati de climatizare devine din ce in ce mai necesara, iar noi va punem la dispozitie echipe de tehnicieni si ingineri profesionisti, cu experienta vasta in montarea instalatiilor de tip aer conditionat. Va oferim de asemenea si garantia ca un montaj corect realizat mareste durata medie a aparatului dumneavoastra de aer conditionat pana la 30%.

Instalarea centralelor termice nu poate trece drept un serviciu usor realizabil, chiar daca acestea au devenit sisteme de incalzire uzuale in spatii precum imobile proprii, spatii industriale, comerciale, in cladirile de birouri etc. Pentru a realiza cu succes instalarea centralelor, tehnicienii si inginerii nostri au avantajul de a detine cunostinte temeinice, lucru care ne-a transformat intr-o echipa de profesionisti.

Suntem buni cunoscatori a tot ceea ce inseamna servicii calitative si variate de montaj, iar ofertele noastre va asteapta!

Galerie foto
  • ...