Home & Design Mall, Bucuresti - Mobilier, covoare, mochete, perdele

Gresie si Faianta

GUDART – inovatie si stil in amenajari de lux cu gresie si faianta, parchet din lemn stratificat.

GUDART a fost infiintata in anul 2006 si, de atunci, colaboreaza cu producatori celebri de placi ceramice si mozaic de sticla din Italia: ATLAS CONCORDE, GARDENIA ORCHIDEEA, CERDOMUS, REFIN, FLAVIKER, ARIANA, BISAZZA si cu diviziile exclusiviste de ceramica ale designerilor recunoscuti international – VALENTINO sau VERSACE. Pe parcurs, compania si-a imbogatit portofoliul de produse cu parchetul din lemn stratificat din esente europene si exotice produs de KARELIA Finlanda, KAHRS Suedia sau STILE Italia. Suntem astfel in masura, ca astazi, sa va oferim solutii pentru orice tip de pardoseli (gresie, parchet lemn stratificat, mozaic sticla).

GUDART - game impresionante de modele de gresie, faianta, parchet lemn.

Inca de la inceput ne-am daruit frumosului in ceea ce priveste design-ul si calitatea amenajarilor cu gresie si faianta, si in fiecare zi ne imbogatim gama cu noi colectii, noi stiluri si finisaje, noi taieturi, forme si culori. Prestigiosi producatori de gresie si faianta din Italia, prin designerii dedicati, mereu in cautare de nou, ne impresioneaza de fiecare data.

Showroom-ul GUDART: solutii originale pentru amenajari de lux.

Forme traditionale sau inovatoare de gresie si faianta, inspiratie si sugestii pentru amenajari de lux pline de prospetime va asteapta la showroom-ul nostru din Home&Design Mall Bucuresti.

O singura vizita este suficienta pentru a va convinge!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214130742; 0214132046; Fax.0214130741
Bulevardul Ghencea, Nr. 126-132, Sector 6, Bucuresti
Distribuie