Sound Masters - Unic importator si service autorizat Romania

Despre Noi

 SoundMasters este singurul importator oficial al celebrelor marci de produse audio-video de înalta calitate pentru utilizarea casnica si audio: JBL, Harman/Kardon, AKG, inAkustik si Stewart FilmScreen.

Cu o experienta de peste 13 ani în piata, distribuim o gama larga de solutii audio-video profesionale si de consum, bazate pe o calitate superioara a sunetului si pe o expertiza importanta în proiectare, producere si comercializare. Compania ofera cea mai buna gama de echipamente audio de pe piata, cu branduri cunoscute atât pentru profesionisti, cât si pentru amatori.

Sistemele audio completeaza designul unui spatiu si îi aduc un plus de valoare, castile de calitate te conecteaza la nivel personal cu muzica, iar aparatura electronica home cinema si stereo te propulseaza într-o sala de cinema a propriului living. Produsele Harman/Kardon sunt proiectate cu o mecanica superba si mizeaza pe cele mai bune materiale sub criterii riguroase, cei de la JBL mizeaza pe cea mai buna expertiza în producerea de incinte acustice din lume si sunt concepute pentru a emana prospetime si tinerete, în timp ce produsele AKG au pasit în afara studiourilor profesionale pentru a acapara piata de consum.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0219682; 0720225506
Str. Emil Racovita, nr 24a, Pipera, judetul Ilfov
Distribuie