Gyo Cleaning Experts Servicii curatenie Bucuresti

Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare

Daca ai probleme de DDD si ai nevoie de o firma de deratizare, dezinfectie sua dezinsectie în Bucuresti, cheama un expert în pest control si curatenie de la GyoCleaning acum. Aceste noi servicii oferite de compania noastra sunt executate la cele mai înalte standarde, si ofera garantia lucrului minutios si cu efecte pe termen lung. Oferim metode sigure pentru sanatatea ta, a familiei si celor dragi, a vecinilor si trecatorilor involuntari, folosind tehnici si substante ecologice.

CE ESTE DERATIZAREA?

Daca ai probleme în Bucuresti sau Ilfov si zonele limitrofe cu animale de mici sau mari dimensiuni care infesteaza proprietatea ta, de la lilieci la sobolani, de la serpi la alte rozatoare daunatoare, GyoCleaning te ajuta prin serviciile specializate de deratizare. Operatiunea de deratizare implica de multe ori mai multe interventii pentru a scapa de animalele daunatoare, si substante uneori nocive pentru sanatate. Va garantam ca luam absolut toate masurile de protectie pentru ca dumneavoastra si toti oamenii afectati de operatiunile de deratizare (inclusiv membrii familiei, vecinii si trecatorii prin si pe lânga locul afectat) sa nu resimta în niciun fel probleme de sanatate sau alte efecte nocive. Pentru asta, avem nevoie de cooperarea dumneavoastra si reducerea folosirii zonelor deratizate sau blocarea lor integrala, daca specialistii nostri insista pe acest lucru.

Profilaxia (prevenirea infestarii cu animale daunatoare) e mult mai eficienta decât combaterea lor odata instalate si raspândirea lor în locuri greu accesibile de oameni. Asadar, va îndemnam calduros sa luati toate masurile de precautie pentru eliminarea motivelor infestatiei (resturi de mâncare, spatii izolate, usor accesibile, ferite de intemperii, care au usi sau geamuri deschise sau gauri în acestea). Odata ce e nevoie de deratizare, specialistii nostri vor reveni pâna când aceasta se realizeaza integral, uneori fiind nevoie si de 4-5 interventii în infestatiile mai grave, pentru împiedicarea refacerii populatiei de daunatoare.

CÂT COSTA O DERATIZARE?

În functie de cât de grava e situatia, vom analiza împreuna necesarul de interventii si natura lor: chimica, mecanica sau de alta natura. Pretul manoperei si substantelor chimice variaza de la 100 la peste 1000 lei (în total), în functie de câte statii de dezinfestare / deratizare se instaleaza, de câte ori se intervine si ce materiale si timp se consuma pentru fiecare interventie în parte. Fiecare statie de deratizare chimica are un cost fix de 30 lei, si reumplerea lor costa 25 lei per reumplere, în plus fata de costul manoperei. Statiile de deratizare ecologica au costuri variabile în functie de volum si manopera necesara instalarii.

CUM SE FACE O DERATIZARE?

Va invitam sa discutati cu unul din specialistii nostri la telefon pentru a afla procedurile necesare pentru toate felurile de daunatoare. Ele variaza de la simpla instalare a unor statii de deratizare, care sunt fie capcane fie obiecte care elimina chimicale care reduc infestarea, pâna la interventia mecanica pentru prinderea animalelor si stocarea lor în siguranta, departe de proprietatea dumneavoastra. Pentru sobolani, procesul de deratizare se opreste abia atunci când statiile raticide nu mai sunt consumate deloc, semn ca sobolanii nu mai sunt prezenti în zona. Uneori e nevoie de reumplerea statiilor, chiar si de 3-4 ori, pâna când infestarea se opreste.

Daca se paote, preferam sa folosim materiale ecologice pentru deratizare, pentru protectia mediului dar mai ales a persoanelor care intra accidental în contact cu substantele chimice sau zona pe care acestea actioneaza. Deratizarea ecologica înseamna prinderea efectiva a animalelor în capcane, fara folosirea substantelor chimice cu efect advers asupra sanatatii lor (si a mediului sau a persoanelor), care au doar scop de atractie hormonala sau pe baza de mâncare.

Specialistii nostri DDD în Deratizare din Bucuresti va stau la dispozitie pentru orice întrebari aveti. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

AFLA CÂT TE COSTA DERATIZAREA » CE ESTE DEZINSECTIA?

În cazul în care ai insecte daunatoare pe proprietate, de la clasicii gândaci de bucatarie pâna la termite, de la paduchi la capuse, de la acarieni la plosnite de pat, de la furnici la molii, serviciile noastre de dezinsectie acopera toate nevoile tale, pe întreaga suprafata a Capitalei, a judetului Ilfov si a zonelor limitrofe. Dezinsectia reprezinta eliminarea, de cele mai multe ori folosind substante chimice, de obicei prin doua interventii la intervale de timp diferite în functie de tipul de daunator vizat. De ce în doua etape? Pentru ca prima etapa acopera insectele mature, ecluzate (iesite din oua), iar în a doua etapa se elimina insectele care erau în oua initial, si care au ajuns la maturitate. Asta pentru ca nu exista pâna în acest moment substante chimice care sa poata anihila ouale de insecte înainte sa ecluzeze, singura solutie posibila (dar fara siguranta rezolvarii problemei integral) fiind eliminarea mecanica a oualelor daca se identifica locul unde au fost depuse. De cele mai multe ori nu e posibil acest lucru, si de aici interventia în doua faze.

CÂT COSTA O DEZINSECTIE?

GYO Cleaning îti ofera servicii de dezinsectie în Bucuresti si Ilfov de la 150 lei pe interventie într-o singura camera sau o garsoniera, ajungând pâna la un maxim de 450 lei pentru interventia într-o casa cu 4 camere sau mai mult. Suna-ne sau contacteaza-ne apasând butonul rosu pentru a afla costurile exacte, adaptate nevoilor tale imediate. Costurile includ toate serviciile si substantele aferente. Intervenim în cel mai scurt timp!

CUM SE FACE O DEZINSECTIE?

În prima etapa se raspândesc substante chimice daunatoare insectelor de un anume fel (e important sa stiti sau sa aflam împreuna de ce fel de infestatie sufera spatiul dumneavoastra pentru eficienta maxima). Acestea omoara populatiile de insecte fie imediat, fie într-un timp anune care permite substantei sa fie raspândita în cuib asupra tuturor insectelor vii ecluzate pentru eficienta maxima. Apoi, nu cadeti în capcana impresiei ca insectele (în special cele foarte rezistente ca gândacii de bucatarie, plosnitele sau capusele) nu mai exista deloc. Ele au oua depuse, care ecluzeaza si e absolut necesar sa intervenim o a doua oara pentru eliminarea puilor proaspat ecluzati înainte de a ajunge la maturitate si a putea depune oua. În acest sens e nevoie de la dumneavoastra sa pastrati maximul de igiena în spatiile infestate, aruncând gunoaiele de orice fel din locul respectiv si eliminând orice fel de acumulari de apa sau alte lichide care favorizeaza aparitia si înmultirea infestarii cu insecte. Apoi, interventia numarul doi extermina complet populatia de insecte omorând puii si odata cu ei orice urma de infestare.

Specialistii nostri DDD în Dezinsectie din Bucuresti va stau la dispozitie pentru orice întrebari aveti. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

AFLA CÂT TE COSTA DEZINSECTIA »CE ESTE DEZINFECTIA?

Daca e nevoie sa mentii suprafete sau spatii la un grad foarte înalt de curatenie si dezinfectare contra tuturor germenilor, bacteriilor, virusilor, ciupercilor, protozoarelor, viermilor si altor elemente microbiologice daunatoare, specialistii GYO Cleaning îti stau la dispozitie. Procesul se mai numeste „decontaminarea microaeroflorei” si implica sterilizarea suprafetelor, mediului ambient si atmosferei dintr-o locatie. Intervenim pentru omorârea tuturor acestor agenti patogeni, igienizarea si sterilizarea peretilor, podelelor, mobilierului si oricaror altor suprafete plane care au nevoie sa pastreze un grad maxim de dezinfectie. Cu cât se folosesc substante cu spectru mai larg de actiune cu efect microbactericid, sporicid, virucid, fungicid si sterilizant, la concentratii mai mari, si într-un interval de timp mai generos, cu atât se poate garanta omorârea unui procent mai mare de agenti patogeni. Avem grija sa alegem substante chimice care nu dauneaza sanatatii oamenilor si animalelor, si care nu deterioreaza obiectele sau suprafetele pe care le aplicam.

CÂT COSTA O DEZINFECTIE?

Costurile unei dezinfectii si sterilizari facute cu simt de raspundere variaza de la 100 lei pentru o camera pâna la 500 lei pentru case, depozite sau suprafete extinse. Intra în contact cu noi pentru a afla un pret exact pentru nevoile tale de dezinfectie în zona Bucurestiului, Ilfovului si împrejurimi.

CUM SE FACE O DEZINFECTIE?

Împrastiem în spatiile si pe suprafetele vizate substantele dezinfectante de mare putere care omoara 100% din factorii daunatori biologici si agentii patogeni vizati. Procesul se numeste „nebulizare” datorita ustensilelor folosite - nebulizatoarele ULV (Ultra Low Volume) care creaza efectiv o „ceata” care acopera cu particole de câteva zeci de micron diametru (un micron este a mia parte dintr-un milimetru) suprafetele, pentru acoperire maxima a tuturor zonelor afectate. Interventia dureaza între câteva zeci de minute pâna la o ora pentru fiecare zona de 25 metri patrati, pentru a respecta cu strictete specificatiile din fisa tehnica a substantelor dezinfectante si distrugerea tuturor patogenilor din spatiile tratate.

Specialistii nostri DDD în Dezinfectie din Bucuresti va stau la dispozitie pentru orice întrebari aveti. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

AFLA CÂT TE COSTA DEZINFECTIA »

Foloseste cu încredere acest formular pentru a afla care este pretul pentru interventia de care ai nevoie. Te contactam de obicei imediat - sau în maxim 24 de ore pentru o estimare gratuita de pret si o programare.

Serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie (DDD) se extind pe toata suprafata Bucurestiului, în judetul Ilfov si în unele zone limitrofe. Contacteaza-ne acum sa afli daca te putem ajuta cu problemele tale de DDD!

Galerie foto
  • ...