GVR Auto Service service camioane Ciorogarla, Ilfov

Servicii diagnoza camioane

Verificarea periodică a camioanelor este o măsură care asigură atât siguranța camioanelor cât și a afacerii dumneavoastră. Noi vă stăm la dispoziție cu servicii de diagnoza camioane și specialiști mecanici care pot identifica şi remedia orice problemă în cel mai scurt timp.

În vederea identificării problemelor camionului dumneavoastră, GVR Auto Service oferă servicii de:

  • Testare computerizată pentru motoare de camion, injectoare diesel, sisteme de siguranță
  • Identificare a erorilor intervenite la unitatea centrală de comandă
  • Inspecție completă a camionului (sistem de distribuție, sistem de frânare, sistem de direcție, inspecție cutie de viteze, sistem de climatizare, instalație electrică, sistem de răcire, sistem de alimentare cu combustibil etc.)

Orice problemă întâmpinați, care v-ar pune în pericol buna funcționare a camionului, o puteți identifica și remedia cu ajutorul echipei de profesionști din cadrul GVR Auto Service. Vă puteți face o programare telefonică sau prin intermediul formularului de pe website-ul nostru, pentru o diagnoză completă.

Orice informații cu privire la etapele intervenției serviciului de diagnoza camioane, durata acesteia şi costuri,  le puteți obține fără probleme din partea echipei noastre. Vrem să devenim partenerii dumneavoastră de încredere pentru o călătorie mai sigură!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745998660; 0751562652
Sos. Bucuresti , nr. 22, Ciorogarla, judetul Ilfov
Distribuie