Bala Concept Business - Specialisti in administrare blocuri Ilfov

Supraveghere video blocuri

Scarile de bloc si parcarile blocurilor, sunt cu siguranta mereu o sursa de evenimente neplacute. In acest sens putem aminti de vandalism, vecini neatenti sau ignoranti, furturi din apartamente si din masini. Prin serviciile de supraveghere blocuri pe care le oferim, orice asociatie de blocuri poate dispune de securitatea dorita. Un sistem de supraveghere video eficient poate rezolva foarte multe probleme, fiind indicata montarea acestuia in cazul oricarui imobil de acest tip. 

          Simpla prezenta a acestor camere de supravegehere video in combinatie cu afisele de avertizare, vor reprezenta elemente ce duc mereu la descurajarea evenimentelor neplacute, oferind imobilelor protectia necesara. Este dovedit stiintific ca in momentul in care o persoana realizeaza ca actiunile sale vor fi filmate se va produce o schimbare a comportamentului pentru responsabilizare. 

          Totodata, sistemele moderne de supraveghere video se pot accesa prin internet de pe telefon sau calculator, iar acest lucru ofera proprietarilor un plus de control si de liniste. Este indicat sa ne contactati pentru aceste servicii de supraveghere blocuri, in cazul in care veti dori sa beneficiati mereu de securitatea dorita.

 video
 
 

          Pentru aplicarea unui sistem de supraveghere video in cazul blocurilor, este necesar acordul majoritatii locatarilor. Ne vom ocupa de toate aceste chestiuni ce tin de implementare, si veti beneficia oricand de siguranta dorita. Prin montarea acestor sisteme de supraveghere pentru blocuri, veti sti exact ce s-a intamplat in cazul in care isi va face aparitia un eveniment nedorit. Pe de alta parte, totul este foarte simplu in ceea ce priveste utilizarea acestor sisteme de supraveghere si nu va trebui sa va faceti probleme din acest punct de vedere. Multe asociatii de blocuri au apelat deja la serviciile de supraveghere pe care le oferim, iar in acest moment sunt pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. Preturile echipamentelor si serviciilor propuse de catre firma noastra sunt foarte avantajoase, in raport cu beneficiile pe care le ofera aceste sisteme de supraveghere video.

          De asemenea, despre sistemele de supraveghere video in cazul blocurilor, putem spune ca se vor monta de cele mai multe ori in functie de dorintele locatarilor. In acest sens, se poate opta pentru un sistem de sine statator pentru fiecare scara de bloc, sau pentru un sistem unic ce acopera tot blocul cu toate scarile de bloc si toate locurile de parcare. De asemenea, este importanta si stabilirea punctului unde va fi montata unitatea de stocare. Unitatea de inregistrare poate fi de doua tipuri, DVR, daca optati pentru camerele analog sau NVR daca veti opta pentru camerele cu IP. Insa, va vom explica toate aceste detalii tehnice in momentul in care ne vom intalni in vederea colaborarii.

          Profesionalismul oferit de catre angajatii firmei noastre nu va lasa niciodata de dorit, iar aceste sisteme de supraveghere video vor fi montate in conditii optime intr-un timp scurt. In aceste conditii, aveti ocazia de a va bucura de toate beneficiile oferite de aceste sisteme ce va propun o securitate excelenta. Avem experienta necesara in domeniul montarii acestor sisteme pentru a va oferi mereu calitatea de care aveti nevoie, la un pret avantajos.

 

          Detinem atat asigurare specializata in caz de incidente cat si experienta necesara pentru a furniza servicii excelente de supraveghere video. Alege calitatea si sigurata unei companii specializate in administrare, alege GrupBala.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0745315158
Str. Rezervelor, nr. 80, Rosu, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie