Greenwood Administration and Logistic- Solutii pentru amenajari interioare, Bucuresti

Blaturi din cuart compozit

Cuartul compozit se fabrica intr-o mare varietate de culori, modele si finisaje. Este un material elegant, foarte rezistent si usor de intretinut. Se potriveste in orice ambient, de la contemporan la clasic si poate fi combinat cu cele mai multe tipuri de finisaje pentru interior.

Cuartul ocupa locul 7 din 10 pe scara de duritate Mohs, dupa Diamant, Topaz si Corindon. Se prelucreaza cu freze speciale, diamantate.

Materialul este turnat in lastra care se debiteaza in functie de dimensiunile cerute. Este ideal pentru blaturi de bucatarie, bar si bufet, atat in spatii rezidentiale, cat si H.O.R.E.C.A.

Materialul este rezistent la temperaturi inalte, factori chimici si mecanici. Este folosit ca suprafata profesionala in bucatarii. Prin natura sa este antimicrobian, necombustibil si non toxic.

Suprafata se intretine usor. Se curata cu detergent lichid de uz casnic, cu PH neutru (ex.: detergent vase)

Nu se pateaza cu: otet, ulei, cafea, vin rosu, sucuri de fructe, detergent de vase concentrat  sau alte substante folosite in mod uzual in bucatarie (este necesar ca pata sa fie curatata, totusi, in decurs de 4 ore, in special la modelele in culori deschise).

Galerie foto
  • ...