PMC Green Environment - Colectare deseuri, consultanta mediu Bucuresti

Colectare Deseuri

PMC Green Environment ofera o gama larga de servicii dedicate gestionarii deseurilor, incepand cu colectarea deseurilor, procesarea lor si valorificarea in vederea reciclarii.

Eforturile noastre se indreapta catre colectarea de uleiuri vegetale uzate.

 

Pentru colectarea de ulei uzat, firma noastra ofera containere specializate de plastic, de diferite capacitati, incepand de la butoaie de 30 de litri pana la containerul de o tona. Bineinteles, ca ne adresam, in primul rand, agentilor economici din sfera privata, de tipul restaurantelor, cantinelor, unitatilor fast-food. Datorita dificultatilor de strangere si transport nu ne-am propus, deocamdata, sa colectam ulei uzat de la populatie.

Cei interesati vor primi instructiuni de folosire a containerelor, a modului de depozitare si a procedurii pentru uleiuri uzate. In mod regulat, compania noastra va asigura transportul de la client la centrul nostru.

Pentru a afla despre pachetele noastre promotionale sau despre oferta curenta, va rugam sa ne contactati. Exista un program intersant ulei contra ulei. Adica dv. ne predati noua uleiul uzat si primiti altul, nou, de cea mai buna calitate, de palmier.

Uleiurile vegetale uzate, colectate de noi, vor ajunge in final, in strainatate, la unitati industriale specializate care le transforma in biodisel.

In viitorul apropiat, vom fi pregatiti pentru a acoperi si alte activitatii cum ar fi colectarea de fier vechi, cea a deseurilor electronice si electrocasnice sau a uleiurilor minerale.

Activitatea noastrea de colectare se confrunta cu multe obstacole, in general generate de conceptii retrograde sau de nepasarea cetatenilor si uneori chiar si a autoritatilor. Din fericire, Uniunea Europeana pune mare pret pe dezvoltarea industriei de reciclare, asa ca si Romania beneficiaza de suport din partea UE si si-a adaptat legislatia, in acord cu cea europeana. Din 2007 pana in prezent, cantitatea de deseuri adunate de pe piata, in Romania, a fost intr-o continua crestere.

Uniunea Europeana a obligat, prin legislatia sa, agentii economici europeni sa recupereze, in 2009, aproximativ 45% din totalul ambalajelor prezente in piata si si-a propus ca tinta, pentru 2013, o crestere pana la 60%.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0785202566
Bd. Hristo Botev, Nr.1, Sector 3
Distribuie