Grecu si Asociatii - Societate de avocatura Bucuresti

Dreptul concurentei neloiale

Pentru a putea contracara cu succes practicile comerciale neloiale ale entităţilor concurente care v-ar putea afecta afacerea, este esenţial să apelaţi la o echipă de avocaţi cu experienţă în domeniul dreptului concurenţei neloiale.

Echipa Grecu & Asociatii vă poate asista în vederea soluţionării conflictelor care ţin de concurenţa neloială, atât prin somarea persoanelor ale căror practici concurenţiale pot aduce pagube afacerii dumneavoastră, cât şi prin reprezentarea în instanţă în situaţiile în care o înţelegere amiabilă nu poate fi atinsă.

În plus, asigurăm redactarea de plângeri cu privire la practici neloiale, transmiterea acestora către Consiliul Concurenţei, instituţia abilitată în domeniu, cât şi reprezentare în faţa acestuia.

În acelaşi timp, fiind constituită din avocaţi cu o experienţă bogată în domeniul proprietăţii industriale, echipa Grecu & Asociatii oferă asistenţă juridică şi împotriva celor care ar putea să încerce să vă utilizeze firma, marca sau emblema în mod ilegitim.

Nu trebuie excluse nici situaţiile în care actuali sau foşti colaboratori sau angajaţi pot să constituie entităţi care activează în acelaşi domeniu precum compania pe care o gestionaţi, să folosească know-how-ul dobândit pe parcursul colaborării sau inclusiv să întreprindă acţiuni menite să vă deturneze clientela. Pentru a beneficia de protecţia juridică adecvată pentru contracararea unor astfel de practici, avocaţii noştri oferă servicii constând în conceperea, adaptarea şi redactarea tuturor clauzelor contractuale menite să ducă la înlăturarea unor asemenea riscuri.

Toate aceste servicii vă sunt puse la dispoziţie de o echipă de avocaţi experimentaţi, ghidaţi spre obţinerea de rezultate palpabile pentru afacerea dumneavoastră şi spre oferirea respectului, devotamentului şi confidenţialităţii care caracterizează relaţia pe care o avem cu clienţii noştri.

Cite?te mai mult... https://greculawyers.ro/concurenta-neloiala/

Galerie foto
  • ...