Grand Service - Reparatii masini de spalat Bucuresti

Servicii oferite

Service pentru toate marcile de masini de spalat rufe BUCURESTI si ILFOV. Tehnicienii nostri sunt foarte experimentati in toate marcile si modelele, astfel incat puteti fi siguri ca masina dvs. de spalat este intotdeauna in siguranta cu experti in reparatii si service masini de spalat.

Ascultam care este problema masinii de spalat, ne descrieti simplu: masina scoate zgomot, pierde apa, nu respecta programul, nu alimenteaza cu apa suficient, nu incalzeste apa, nu stoarce bine rufele, nu evacueaza apa, nu centrifugheaza sau orice altceva. Stabilim cand ne puteti primi sa o vedem. Reparam problema la fata locului sau comandam piesele necesare si revenim ulterior sa le inlocuim. Va bucurati de masina dumneavoastra de spalat perfect functionala si va multumim pentru increderea acordata.

In anumite situatii putem ajunge in cateva ore de la primul apel si putem rezolva problema chiar in aceeasi zi. Asa cum ne spune si numele, suntem dinamici, rapizi si tinem pasul cu cele mai noi modele de masini de spalat vechi si te scapam de o cheltuiala de cumparare unei noi masini.

Galerie foto
  • ...