Top Kids - Gradinita sector 5

Despre noi

Dezvoltarea armonioasa a copiilor într-un mediu linistit în care sa se simta ocrotiti reprezinta pilonul de baza pe care se sprijina viziunea Gradinitei Top Kids. Aici cultivam cu daruire valorile fundamentale în care credem: respectul, altruismul, onestitatea, placerea de a învata, bunele maniere si pretuirea muncii, astfel încât, toate acestea sa stea la baza dezvoltarii personale continue ale fiecarui copil în parte.

 

MISIUNE

Pentru  noi  este  importanta bucuria fiecarui copil care descopera raspunsuri   si întelege lumea din jurul lui în drumul dezvoltarii sale, printr-o încurajare continua a libertatii de exprimare.

 

Cultivarea si dezvoltarea spiritului de initiativa, ale abilitatilor de comunicare reprezinta pentru noi prioritati cu relevanta semnificativa în educatia  si pregatirea copiilor, care mai devreme sau mai târziu se vor confrunta cu exigentele unei societati aflate într-o dinamica continua.

 

Pentru ca aici copiii se afla într-un mediu care permite o explorare activa, acestia interactioneaza variat cu resursele de învatare, activitatile  fiind concepute în asa fel încât sa fie centrate pe o colaborare permanenta între copil, familie  si cadrele didactice.

 

Noi pretuim nu doar informatia  si cunoasterea  stiintifica ci si caracterul, bunatatea, securitatea  si realizarile personale pentru o formare armonioasa a fiecarui copil.

 

SCOP

 

Scopul Gradinitei Top Kids este de a-i pregati pe copii pentru viata si pentru a-si satisface propriile cerinte existente si viitoare într-un mod independent.

 

Meniul

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214237723; 0737215703 ; 0764392790
Str. Sergent Gheorghe Donici, Nr. 26-28, Sector 5
Distribuie