Strumfisor - Gradinita Bucuresti

Gradinita

 Zi de zi, plini de intelegere si de dragoste fata de toti copiii, construim impreuna viitorul lor, incepand de azi! Cu adevarati profesionisti!”

MISIUNEA NOASTRA este de a construi un mediu cald, securizant si securizat din punct de vedere fizic si emotional, in care copiii sa se dezvolte armonios.  Noi nu stim cum va arata societatea in care ei vor fi adulti, dar putem sa ii pregatim pentru ea, proiectand activitati in care copiii sa ia contact cu aspecte concrete ale vietii de zi cu zi, participand la proiecte si programe educatioanale (educatie antreprenoriala, educatie interculturala, Si frumosi si prietenosi),  in concordanta cu idealul educational asumat de Legea Educatiei Nationale “: formarea, prin educatie, a infrastructurii mentale a societatii românesti si a idealului educational al scolii românesti”:

  • Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a individualitatii umane;
  • Formarea personalitatii autonome;
  • Asumarea unui sistem de valori necesare pentru:

  – împlinirea si dezvoltarea personala

  – dezvoltarea spiritului antreprenorial;

  – participarea cetateneasca activa în societate;

  – incluziunea sociala;          

Gradinita nostra isi va extinde si imbunatati serviciile permanent, astfel incat sa fie recunoscuta si apreciata pe piata gradinitelor particulare din sectorul 3, si nu numai. Echipa manageriala asigura in institutia de invatamant un climat de incredere, siguranta si confort favorabil derularii activitatilor specifice gradinitei.

Gradinita Strumfisor este autorizata A.R.A.C.I.P conform ordinului nr. 5048, emis de catre Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744709237
Bd. Nicolae Grigorescu, Nr. 105 - 109, Sector 3, Bucuresti
Distribuie