Gradinita nr. 281 Steaua - Bucuresti

Despre noi

Gradinita este înfiintata în anul 1940

Sloganul colectivului unitatii este,, Deschideti aripile si vei ajunge la stele’’. Acest slogan reprezinta eforturile cadrelor didactice, ale personalului nedidactic, ale parintilor si ale celorlalti factori implicati în procesul educational, de a oferi copiilor conditii optime de dezvoltare.

Elementul cel mai des întâlnit la nivelul gradinitelor îl constituie ceremoniile, respectiv serbarile organizate cu diferite ocazii. Trebuie subliniat faptul ca pentru organizatiile scolare de nivel prescolar, aceste manifestari au o valoare deosebita atât din punct de vedere educational cât si social. Ele constituie cea mai buna punte de legatura între toti partenerii educationali, promovând, în acelasi timp, valorile unitatii.

În ceea ce priveste personalul unitatii, vom organiza activitati recreative cu ocazia zilei de 8 Martie, cu ocazia Craciunului, marcarea sfârsitului de an scolar, precum si organizarea de cursuri de formare cu întreg colectivul didactic, nedidactic si auxiliar.

Raportat la „drumul pe care ne aflam”, prezentul, directiile de dezvoltare, tipul de management, regulile si normele, acestea sunt cuprinse în documentele manageriale ale unitatii.

Regulamentul intern precizeaza normele si regulile de functionare care trebuie respectate de catre toti angajatii unitatii, obligatiile acestora si drepturile, aspecte dezvoltate la nivel formal. Normele stabilesc „cum trebuie sa ma port”- neexistând alternative admise la comportamentul prescris.

La nivel informal se dezvolta coduri morale si profesionale nescrise.

Galerie foto
  • ...