Sfantul Nicolae, Gradinita & After School - Bucuresti

Amplasare si dotari - Gradinita Sfantul Nicolae

Pe strada Constantin Marinescu Nr. 80, colt cu strada General Ioan Culcer am pregatit impreuna o curte exterioara generoasa, cu spatii verzi, locuri de joaca, unde aerul improspatat de copaci ii alimenteaza cele mai inventive idei. Cladirea este ”suficient” de URIASA, iar sala de mese are vedere spre curte: pe langa peisaj, isi va aminti ca trebuie sa manance ca sa se poata juca tot mai mult.

 

Pe str. Constantin Marinescu Nr. 80, colt cu str. General Ioan Culcer am pregatit impreuna o curte exterioara generoasa, cu spatii verzi, locuri de joaca, unde aerul improspatat de copaci ii alimenteaza cele mai inventive idei. Cladirea este ”suficient” de URIASA, iar sala de mese are vedere spre curte: pe langa peisaj, isi va aminti ca trebuie sa manance ca sa se poata juca tot mai mult.

 

Salile de clasa sunt spatioase, iar grupele aduna laolalta maximum 10-12 copii. Atat afara cat si inauntru, ideile isi cer confortul. Ele vor mereu sa se intalneasca, sa alerge, iar uneori sa-si transmita numai cate un ”hei!” trecator.

 

Mobilierul Omfal Educational sustine si protejeaza miscarea copiilor. Pentru multimea de activitati pe care le-am pregatit am strans materialele didactice ideale. Iar atunci cand vremea e numai buna de topait la aer, ne mutam pe terasa exterioara special dedicata jocurilor.
Galerie foto
  • ...
  • ...