Rose Mary - Gradinita & After School Bucuresti

Despre noi

Obiectivul principal al educatiei prescolare este de a permite fiecarui copil sa-si urmeze drumul sau de crestere si de dezvoltare a personalitatii , in toate componentele sale; Gradinita noastra ofera copiiilor aflati la varsta prescolara conditiile necesare pentru o dezvoltare normala si deplina , precum si o pregatire corespunzatoare pentru scoala.
Pregatirea copiilor pentru scoala se realizeaza prin forme specfice , respectandu-se integral particularitatile de varsta, precum si cele individuale.
Pe langa curiculum national, punem accent pe familiarizarea presolarilor cu lb.engleza si lb.germana, frecventa cursurilor fiind zilnica.
Oferim posibilitatea parintilor de a alege mai multe optionale, cum ar fi : inot, tenis, arte plastice, dans, pian, canto, sah, lego, dezvoltare personala.

Spatiile gradinitelor sunt separate de cele de scoala/after school intrucat , din experienta noastra de 8 ani, am observat ca nu se poate face gradi in scoala si scoala in gradi; cei care aleg aceste variante, sunt aceia pentru care aspectul financiar este mai important decat nevoile celor mici.
Totusi, parintii sunt cei care pot observa aceasta necorcondanta, putand evita aceasta varianta.
Multe “institutii” prezinta “cadrele didactice”ca avand dubla specializare, educator-invatator; un cadru didactic serios va poate confirma faptul ca aceasta varianta , educator-invatator, poate fi o varianta posibil eficienta dpdv economic, dar nicidecum dpdv educational.

Galerie foto
  • ...