Roro - Gradinita sector 6

Despre noi

Ca parinte ai mare grija de primii pasi din viata copilului tau – ii oferi atentie, sustinere, ajutor, dragoste, indemnandu-l sa exploreze un univers intreg.

La Gradinita RORO recreem acest univers printr-o abundenta de resurse, activitati si experiente.  Ii ajutam pe copii sa faca urmatorii pasi – sa urce treapta cu treapta, sa incerce, sa treaca peste ce e mai greu si sa o ia de la capat. Ii indrumam sa descopere, sa simta, sa pipaie, sa auda, sa recunoasca,  sa guste, sa perceapa si sa înteleaga.

Vorbim în limbile romana si engleza ,iar copiii invata si ei alaturi de noi. Oferim nu doar un învatamant aliniat la modelele occidentale de calitate, ci activitati interesante, experiente diverse, emotii puternice si amintiri placute.

Daca vei veni la noi copilul tau va creste in siguranta, va fi inconjurat de dragoste si grija ,va fi sprijinit si indrumat de cadre didactice competente care prin metode traditionale si moderne ii vor indruma pasii. Astfel copilul tau va capata incredere in fortele proprii si va fi pregatit pentru scoala si viata.

Gradinita RORO functioneaza intr-o cladire noua ultramoderna , INTERIOR 600  mp si EXTERIOR  800 mp, amenajata pentru activitati de gradinita la cele mai inalte standarde :

  • sali pentru grupe, spatioase si luminoase dotate cu aparatura audio-video ( exclus tv )  si cu mobilier specific varstei copiilor ( paturi cu dulapioare individuale pentru pastrarea  obiectelor personale)
  • 3 grupuri sanitare
  • vestiar cu spatii individulae de pastrare a bagajului pentru gradinita
  • bucatarie proprie  modern utilata
  • sala pentru servirea meselor
  • sala de activitati optionale
  • sala de festivitati
  • cabinet medical
  • cabinet metodic

Spatiul de joaca din curtea gradinitei este acoperit o parte  cu un gazon natural iar alta parte cu gazon artificial unde copii isi pot desfasura  activitatile recreative in aer liber  cand vremea le permite .

Locul de joaca are dotari specifice varstei prescolare si spatii create special pentru a asigura siguranta acestora (tobogane  de diverse marimi, mini cos baschet, nisipar, fileu volei, trambulina, porti de fotbal, balansoar, leagan).

In cazul in care conditiile meteo nu permit iesirea copiilor afara, acestia isi pot desfasura activitatile in sala de festivitati plina cu jocuri si jucarii sau in sala de sport ,putand astfel sa desfasoare si in interior unele activitati pe care le-ar fi desfasurat in mod normal in aer liber.

Galerie foto
  • ...