Gradinita nr. 170 Bucuresti

Misiunea gradinitei

Promovarea unui învatamânt deschis si flexibil prin proiectarea, organizarea si desfasurarea de activitati cu caracter formativ, centrate pe copil, care sa-i ofere acestuia cadrul optim de dezvoltare plenara si, în acelasi timp, informatiile necesare fiecarui nivel de dezvoltare, priceperile si deprinderile corespunzatoare.
Obiectivele urmarite

Asigurarea accesului la o educatie complexa si echilibrata pentru fiecare copil, indiferent de conditia sociala si materiala, apartenenta etnica sau religioasa.
Crearea conditiilor spirituale si materiale favorabile vietii într-un cadru formal modern, corespunzator normelor si valorilor europene.
Ridicarea nivelului calitativ al organizatiei gradinitei si asigurarea conditiilor de formare si dezvoltare profesionala în vederea asigurarii calitatii în unitate.
Aplicarea prevederilor tuturor normelor legale si actionarea în sensul reformei în învatamântul românesc.
Respectarea drepturilor fundamentale ale omului, cu prioritate ale copilului si valorizarea fiecarui participant la actul educativ.
Asigurarea unui act educational de performanta, care sa contribuie la formarea unei personalitati independente si creative, la formarea unor copii sanatosi, creativi, eficienti, activi, cooperanti, care sa se adapteze usor la regimul muncii scolare si la orice situatie în viata.

Galerie foto
  • ...