Noel - Gradinita & After School Bucuresti

Gradinita

Gradinita NOEL este ACREDITATA CU ORDINUL DE MINISTRU (Ordin nr. 3678/15.04.2021) si are AUTORIZATIE ISU (nr. 318/20/SU/B-IF-AUZ/12.0.2020), avand toate masurile impuse (sistem de detectie si alarmare impotriva incendiului, scara de evacuare, sistem de iluminat de siguranta, usi antifoc, sistem de desfumare). Aceasta are toate autorizatiile de functionare si isi desfasoara activitatea didactica conform programei Ministerului Educatiei Nationale, respectand particularitatile de varsta si individuale ale copiilor.

Programul gradinitei include: lectii de limba engleza (zilnic), activitati extracuriculare (spectacole de teatru, spectacole de circ si excursii), aniversari si onomastici, actiuni umanitare in cadrul programului "Invatam sa daruim".

In gradinita NOEL copiii au sansa unica de a deprinde comportamente si moduri de relationare sanatoase cu cei din jur, inclusiv cu persoane diferite de ei. Acest context faciliteaza integrarea copiilor cu nevoi speciale in randul celor cu dezvoltare normala. Astfel, progresul copiilor cu nevoi speciale este vizibil mai bun, iar incluziunea ulterioara in scoli normale se face mult mai usor.

In gradinita NOEL copiii beneficiaza de asistenta medicala si logopedie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728459857; 0725839363
Str. Trifoi, Nr. 10, Sector 3, Bucuresti
Distribuie